Offerta

2023 års bästa firmor har utsetts

2023-12-13

Kvinna sitter i sitt hem med en mobil i handen och jämför offerter via Offerta

Att lyckas som tjänsteföretag kräver sitt fokus. Både kvalitet, kundnöjdhet och konkurrenskraftighet är framgångsfaktorer som få företag väljer att kompromissa med, och som i slutändan brukar löna sig – en stark kundbas i ryggen banar väg för framtida jobb. Vissa företag lyckas extra bra, något som blir synligt när vi på Offerta i slutet av varje år lyfter fram vad beställarna tycker och får hylla branschens bästa företag.

Underlaget för årets utmärkelser baseras på det totala antalet omdömen och det betygssnitt som företagen uppnått under året som gått. Flest omdömen och högst snittbetyg genererar:

illustration-list-arrow

Årets tjänsteföretag

illustration-list-arrow

Årets nykomling

illustration-list-arrow

Årets bästa firmor per kategori

illustration-list-arrow

Årets kundfavoriter

2023 ser slutresultatet bland våra fantastiska företagare ut såhär.

Årets tjänsteföretag för andra året i rad är Pribaltika Tjänster

Flytthjälp med Pribaltika, flyttkillar håller i flyttkartonger och ler mot kamera

Det företag som under året har samlat in flest omdömen och högst betyg av alla Offertas företag vinner Årets tjänsteföretag. 2023 är det familjeföretaget Pribaltika Tjänster som tar hem titeln, och dessutom för andra året i rad. Pribaltika erbjuder flytthjälp och flyttstädning och har lyckats samla in imponerande 342 kundrecensioner och nått ett betyg på 4,9.

Ur Pribaltikas insamlade omdömen på Offerta:

“Hyrde in Pribaltika på ett flyttstäd. Resultatet blev strålande och helt perfekt. Gick igenom besiktningen utan anmärkning med beröm från hyresvärden. Toppen service och trevlig personal. Kan varmt rekommenderas.” - Dennis

Stort grattis Pribaltika Tjänster!

Årets nykomling är WIN Bygg

För de allra flesta tjänsteföretag tar det sin lilla tid att bygga upp en kundkrets. Att samla in omdömen och rekommendationer kräver att man genomför en mängd uppdrag, och först därefter brukar nya kunder trilla in i en lite mer jämn takt.

Men för vissa går det fortare än så, årets resa har byggföretaget WIN Bygg AB gjort. De anslöt sig till Offerta under 2023 och har under året samlat in en imponerande mängd kundrecensioner, parallellt med höga betyg - en insats som gör dem till Årets Nykomling.

Grattis WIN Bygg AB!

Vinnarna i årets bästa firmor per kategori

Baserat på företagens omdömen och snittbetyg från året som gått koras även ett vinnande företag i åtta av Offertas olika kategorier.

2023 är vinnarna följande:

Årets byggfirma: ACL BYGG OCH ENTREPRENAD AB

Årets städfirma: Call2Clean i Skåne AB

Årets flyttfirma: Pribaltika Tjänster AB

Årets golvfirma: Attunda Golv AB

Årets markfirma: HR Mark & Trädgård AB

Årets målarfirma: Raman måleri

Årets elfirma: RenovEl Entreprenad AB

Årets vvs-firma: H.I Rörteknik AB

Fantastiskt bra jobbat!

Årets kundfavoriter 2023

Alla företag som uppnår minst 15 omdömen och minst 4,3 i betyg koras även till Årets kundfavoriter 2023. I år är det 352 företag som får utmärkelsen – riktigt imponerande!

Stort grattis till årets vinnare! Tack för att vi får vara med på er företagsresa.

Vill du ansluta ditt företag till Offerta?

För företagare är Offerta ett effektivt marknadsföringsverktyg och ett smidigt sätt att hitta kunder. Förutom att du enkelt hittar uppdrag i din bransch kan du också chatta med kunder, skicka digitala och proffsiga offerter med hjälp av AI, samt presentera ditt företag med din digitala företagsprofil.

För kunder är det viktigt att du som företag har rätt behörigheter, kompetens, certifikat och försäkringar och dessutom bra omdömen och referenser från andra kunder - något du som Offerta-ansluten enkelt kan både samla in och visa upp.

Ta del av uppdrag i din bransch

Anslut ditt företag