Lummig trädgård med uterum med stora glaspartier

Få offerter på altan & uterum

Hitta bra snickare med toppbetyg nära dig. Jämför offerter och få rätt pris när du ska bygga altan och uterum. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Bygg och renovering

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Tips för dig som ska bygga altan

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

63884
Förmedlade uppdrag

inom bygg & renovering senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Altan & uterum

Funderar du på hur du ska kunna nyttja din uteplats maximalt genom att bygga till utomhus? Många drömmer om ett extra rum i form av en altan, veranda eller ett uterum. På Offerta hjälper vi dig hitta hantverkare och snickare som kan hjälpa till att bygga om eller bygga till din altan eller ditt uterum. Oavsett om det handlar om ett mindre projekt som ett litet träräcke, ett kompletterande staket till altanen eller något mer omfattande som en stor altan eller en inglasad vinterträdgård, kan du få upp till 6 offerter gratis från byggföretag i ditt närområde. Beskriv vilken typ av utomhusbyggnad du tänker dig och hur förutsättningarna runt omkring ser ut. Behöver ni även hjälp med grävarbete eller gjutning? Om ni vill bygga en mer massiv konstruktion är det värt att ta med i offertförfrågan. Försöker även specificera vad som ska ingå i byggprojektet i form av grundplatta, eventuellt tak, glaspartier och andra detaljer. På så sätt är det enklare för byggföretagen att räkna rätt på ditt byggprojekt och ge dig ett korrekt kostnadsförslag. Jämför sedan offerter från företag som är intresserad av att hjälpa till med ditt projekt genom att titta på deras omdömen, referensprojekt och kostnadsförslag och bilda dig en uppfattning om vilka som på bästa sätt kan hjälpa er.