Närbild på städerska med städhanskar som torkar av fönsterbräda med handduk

Få offerter på flyttstädning

Hitta bra städfirmor med toppbetyg från tidigare kunder. Jämför offerter och få rätt pris på din flyttstädning. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Städning

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Tips när du anlitar en städfirma för flyttstädning

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

19881
Förmedlade uppdrag

inom städning senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Flyttstädning

Ska du flytta och behöver hjälp med flyttstädning? Det kan vara svårt att veta vad som ingår i en flyttstädning, då är det viktigt att hitta rätt städföretag som kan utföra jobbet. På Offerta får du kontakt med kvalificerade städfirmor i ditt närområde. Du får upp till 6 offerter från våra anslutna städfirmor, enkelt, gratis och utan krav. Du sparar både tid och pengar genom att jämföra företag och ta del av offerter inför din flyttstädning. För att kunna göra en rättvis jämförelse är det bra om du beskriver hur stor boyta som ska städas, antal fönster, biutrymmen och om det finns vindsförråd eller källarförråd som ska ingå i flyttstädningen. Inkludera också om det finns utrymmen utomhus som tex garage, uterum eller pool som också behöver städas. Jämför sedan företagen genom att titta på omdömen, pris, referenser och försäkringar.

Om du som privatperson anlitar en städfirma för flyttstädningen får du tal del av rut-avdraget när flyttstädningen sker i din tidigare bostad. Det innebär att du endast betalar 50% av arbetskostnaden för flyttstädning. Rut-avdrag vid flyttstädning gäller oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller enskild villa.