Press

Här hittar du uppgifter till våra presskontakter, logotyp samt bilder för nedladdning. Våra nyheter och pressmeddelanden uppdateras regelbundet i vårt pressrum på MyNewsdesk.

Offerta.se möjliggör drömprojekt med RIX FM

den 12 mars 2019

Offerta.se är Sveriges största marknadsplats för tjänster och en stor drivkraft för digitaliseringen av tjänsteköp. Tillsammans med RIX FM firar Offerta nu sitt 10-årsjubileum och har skapat tävlingen FIX FM. Under en hel vecka tävlas 10 000 kr ut för att hjälpa fler personer att hitta bra hantverkare och komma igång med sina drömprojekt.

Läs mer

Offerta lanserar Säljverktyget - automatiserar företagens säljprocess

den 15 maj 2018

Offertas storsatsning på produktutveckling har resulterat i Säljverktyget, ett digitalt hjälpmedel där företagen förenklar sin kundhantering och säljprocess. Detta innebär ett kraftfullt utbyggt erbjudande till kunderna- både vad gäller plattform och service. Parallellt har Offerta byggt upp ett team vars enda syfte är att coacha och hjälpa nya företagskunder att bli framgångsrika med tjänsten.

Läs mer

Offerta lanserar Tjänstechecken.se - Årets riktiga julklapp

den 7 december 2017

Marknadsplatsen Offerta.se lanserar nu Tjänstechecken.se – ett snabbt och enkelt sätt att kunna köpa och ge bort tidsbesparande tjänster som städhjälp. ”Tid är den främsta bristvaran för de allra flesta idag. Därför har vi byggt en tjänst som kommer att göra det superenkelt att ge bort städning till någon du tycker förtjänar det”, säger Offertas vd Jens Nilsson.

Läs mer

Offerta.se får ny majoritetsägare

den 26 januari 2017

Alfvén & Didrikson tillsammans med grundare och ledning förvärvar Offerta.se och storsatsar på ytterligare tillväxt och ökad produktutveckling.

Läs mer

Klimatvänliga solceller ny kategori på Offerta.se

den 21 november 2016

Marknadsplatsen Offerta.se växer och utökar sitt utbud av kategorier ytterligare och lägger nu till solceller till sitt tjänsteutbud. Den heta branschen för solceller har skapat en snabbt växande efterfrågan på installationer.

Läs mer

Presskontakter

Jens
Jens Nilsson
VD
jens@offerta.se
Per
Caroline Lindblad
Marknadschef
caroline.lindblad@offerta.se

Bilder och logotyp

Logo 1
Jens Nilsson svartvit
Jens Nilsson svartvit
Jens Nilsson färg
Jens Nilsson färg