Press

Här hittar du uppgifter till våra presskontakter, logotyp samt bilder för nedladdning. Våra nyheter och pressmeddelanden uppdateras regelbundet i vårt pressrum på MyNewsdesk.

Offerta firar försäljningsrekord i oktober - når 10 miljoner!

den 8 november 2019

​Marknadsplatsen Offerta slog nytt försäljningsrekord i oktober månad och passerar samtidigt milstolpen 10 MSEK i avtalsförsäljning för en månad. – En fantastisk arbetsinsats av många människor under lång tid och väldigt kul att få välkomna alla nya företag ombord. Försäljningsrekordet är en viktig milstolpe för oss säger Jens Nilsson, vd på Offerta.

Läs mer

Mäklarens tips: Här är renoveringarna som ökar ditt bostadsvärde mest

den 16 oktober 2019

Vad ska man egentligen lägga renoveringspengarna på och vad ökar värdet på bostaden mest vid försäljning? Mäklaren Anna Danielsson från Erik Olsson Fastighetsförmedling ger svaret.

Läs mer

Relationsexperten: Så håller ni sams under flytten

den 25 september 2019

Stress är en av de vanligaste orsakerna till konflikter i en relation. Förändringar som en flytt innebär kan i synnerhet skapa en hel del stress. Det är mycket som ska göras på kort tid och ett fungerande hem är ofta en förutsättning för att vardagen ska flyta på och fungera. Dock finns det knep för att bevara husfriden. Relationsexperten och tv-profilen Jacqueline Joo ger sina viktigaste tips.

Läs mer

Offerta gör omdömen till framgångsvaluta för Sveriges tjänsteföretag

den 2 september 2019

​För produkter har det länge funnits kundomdömen och köprecensioner. Offerta hoppas göra tjänstemarknaden lika transparent och enkel för konsumenter och företag. Goda referenser är den viktigaste faktorn när köpare ska välja tjänsteföretag. Med över 25 000 validerade omdömen är marknadsplatsen idag branschledande.

Läs mer

Nu kommer röststyrning till tjänstesektorn

den 18 juni 2019

Rösttjänster gör vardagen enklare för många. Offerta lanserar som ett led i detta Voice. Genom AI-driven maskininlärning kan Voice tolka och förstå användarens svar och genom en Google Assistant matchas ihop med de alternativ som finns på Offerta, eller föreslå alternativ som liknar det användaren säger. Satsningen är troligen den första av sitt slag inom tjänstesektorn.

Läs mer

Presskontakter

Jens
Jens Nilsson
VD
jens@offerta.se
Per
Caroline Lindblad
Marknadschef
caroline.lindblad@offerta.se

Bilder och logotyp

Logo 1
Jens Nilsson svartvit
Jens Nilsson svartvit
Jens Nilsson färg
Jens Nilsson färg