Press

Här hittar du uppgifter till våra presskontakter, logotyp samt bilder för nedladdning. Våra nyheter och pressmeddelanden uppdateras regelbundet i vårt pressrum på MyNewsdesk.

Offerta.se får ny majoritetsägare

den 26 januari 2017

Alfvén & Didrikson tillsammans med grundare och ledning förvärvar Offerta.se och storsatsar på ytterligare tillväxt och ökad produktutveckling.

Läs mer

Klimatvänliga solceller ny kategori på Offerta.se

den 21 november 2016

Marknadsplatsen Offerta.se växer och utökar sitt utbud av kategorier ytterligare och lägger nu till solceller till sitt tjänsteutbud. Den heta branschen för solceller har skapat en snabbt växande efterfrågan på installationer.

Läs mer

Offerta.se tar klivet in i mäklarbranschen

den 8 november 2016

Marknadsplatsen Offerta.se öppnar en helt ny kategori för att svenska konsumenter lättare ska kunna komma i kontakt med bra lokala fastighetsmäklare. Det gäller såväl vid flytt till nytt boende som i samband med omvärderingar vid större renoveringar av befintligt boende.

Läs mer

Offerta.se lanserar ny tjänst med Vi i Villa

den 7 november 2016

Marknadsplatsen Offerta.se utökar sitt nätverk med en ny stor samarbetspartner. Vi i Villa, som är Sveriges mest lästa tidning, erbjuder sina läsare i både tidningen och web en specialanpassad lösning för att snabbt och enkelt få offerter från kontrollerade tjänsteföretag.

Läs mer

Företagandet i Sverige ökar – men för långsamt

den 25 oktober 2016

Antalet nystartade företag i Sverige ökade med två procent under andra kvartalet 2016 jämfört med samma kvartal förra året, enligt Tillväxtanalys. En ökning som är för svag enligt två av de största aktörerna riktade mot nyföretagare. Genom ett nytt samarbete vill de underlätta för fler att realisera sin företagsidé.

Läs mer

Presskontakter

Jens
Jens Nilsson
VD
070-497 81 84
Per
Per Klaar
Marknadschef
070-974 32 14

Bilder och logotyp

Logo 1
Jens Nilsson svartvit
Jens Nilsson svartvit
Jens Nilsson färg
Jens Nilsson färg