Vitt lågt staket med rosa blommor som hänger från staketet

Staket & stängsel i Ekerö

Hitta bra företag med toppbetyg i Ekerö. Jämför offerter och få rätt pris när du ska sätta upp staket eller stängsel. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Tomt och markarbeten

4.6 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

4992
Förmedlade uppdrag

inom tomt & mark senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Staket & stängsel

På Offerta får du helt kostnadsfritt offerter från upp till sex företag som är experter på staket och stängsel. Du beskriver bara vad det är du vill ha utfört, projektets omfattning och andra detaljer som är bra att veta. När du har gjort detta behöver du inte vänta längre än några dagar för att sedan bli kontaktad av som flest sex företag som jobbar med staket och stängsel och är intresserade av att få utföra just ditt uppdrag.
När du använder Offerta förbinder du dig inte till någonting, tjänsten är helt gratis och valet av vilket företag du vill anlita i slutänden är alltid helt upp till dig.

Ekerö - En skärgårdsidyll i harmoni

Väster om Stockholm ligger Ekerö, en del av Stockholms skärgård och en naturskön och lugn plats att bo på. Här finns vackra naturreservat och ett rikt kulturarv som har gjort Ekerö till en plats där människor inte bara bor, utan lever och engagerar sig för att skapa en trivsam och hållbar livsmiljö. Under 2023 var Ekerö en av de kommuner där ROT- och RUT-avdragen användes som allra mest flitigt.  

På Ekerö bor ca 28 000 invånare, varav hela 80% bor i fristående hus eller radhus. Den lantliga karaktären och den stora andelen hus med egna trädgårdar gör att många Ekeröbor har en stark koppling och ett stort engagemang för utomhusaktiviteter och trädgårdsskötsel vilket också syns i den stora mängd tomt- och markprojekt som efterfrågades hos Offerta.se under 2023. 

Trädgårdsarbete var mycket riktigt ett av de oftast förekommande projekten på Ekerö 2023. Siffrorna hos Offerta.se visar att trädgårdsskötsel, målning och tapeter samt badrumsrenovering var mest populärt bland Ekeröborna, följt av hemstädning. Flyttjänsterna hade däremot en relativt låg efterfrågan sett till övriga Sverige, vilket skulle kunna bottna i att man gärna stannar länge i trivseln på Ekerö - här är nämligen flyttfrekvensen låg. 

Bostadssituationen på Ekerö

illustration-list-arrow

Hus eller lägenhet: Majoriteten av de boende, ca 80%, bor i fristående hus eller radhus, medan endast 20% bor i lägenhet.

illustration-list-arrow

Bostadsrätt eller hyresrätt: På Ekerö är bostadsrätter relativt ovanliga, ungefär 25% av invånarna bor i bostadsrätt medan 75% hittat hem i hyresrätt.

illustration-list-arrow

Flyttfrekvens: Invånarna på Ekerö flyttar i genomsnitt var 7-10 år.

illustration-list-arrow

Renovering: Under 2023 uppgick ROT-avdraget i Ekerö kommun till 50 miljoner av Stockholms läns 2,98 miljarder kr.

illustration-list-arrow

Hushållsnära tjänster: RUT-avdraget för Stockholms län uppgick till ca 2,8 miljarder kr under 2023, av dem tillhörde 40 miljoner kr Ekerö kommun.

Källor:
SCB - Statistik om bostäder och boende
Skatteverket - ROT- och RUT-avdrag