Professionell administration av löner och organisering av ekonomiska processer med Offerta.se - en kvinna placerar lönedokument i hyllan

Lönehantering i Bålsta

Hitta bra företag med toppbetyg och rätt kunskap i Bålsta. Jämför offerter och få rätt pris för hjälp med lönehantering. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Ekonomi och juridik

4.8 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

När behövs en revisor?

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

537
Förmedlade uppdrag

inom ekonomi & juridik senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Lönehantering

Vi förmedlar snabbt och enkelt kontakt med redovisningsbyråer, bokföringsfirmor och ekonomikonsulter som är intresserade av att hjälpa dig med lönehantering. Du får kostnadsfria offerter med information angående omfattning och kostnaden för lönehanteringen. Våra anslutna företag kan erbjuda hjälp inom det mesta – allt ifrån tidrapportering och hantering av sociala avgifter till utbetalning av löner och kontrolluppgifter.

Berätta i formuläret om ditt företag och omfattningen på den hjälp du söker, så blir du snart kontaktad av upp till sex företag med kompetens inom lönehantering. Inkludera gärna vilken bolagsform det gäller - om det är en förening, enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag.