Låt oss ta in offerter åt dig

Offerta hjälper dig att hitta bra tjänsteföretag när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Tjänsten är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig.

Läs mer om hur Offerta fungerar
Kontrollerade företag
15 400

Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag uppfyller våra grundkrav.

Branscher
140

På Offerta finns tjänsteföretag inom 140 olika branscher för att du alltid ska få hjälp med precis det du behöver.

Offerter förmedlade
2 249 730

Hittills har Offerta förmedlat fler än 2 200 000 offerter från tjänsteföretag till beställare.

Sveriges största tjänsteförmedlare

Offerta grundades 2008 med syfte att förändra och förenkla sättet att köpa tjänster. Vi ville göra det lika enkelt för företag att hitta nya kunder som för kunder att hitta ett bra tjänsteföretag. Därför har vi på Offerta samlat tjänsteföretagen och kunderna på ett och samma ställe så att det blir enkelt att hitta, jämföra och välja tjänsteföretag direkt på nätet.

I dag är Offerta Sveriges största tjänsteförmedlare och består av ett gäng drivna medarbetare som tillsammans jobbar för att ständigt leverera den bästa tänkbara tjänsten till både företagare och tjänsteköpare.

Jobba hos oss

Offerta är en liten men stor organisation där vi arbetar tätt tillsammans med ambitionen att alltid överträffa förväntningarna. Vi är en blandad grupp människor där kreativitet och nya idéer får stort utrymme. Hos oss fyller varje enskild medarbetare en viktig roll samtidigt som alla möjligheter finns för personlig utveckling och en lysande karriär.

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill bli en del av vårt team. Ta gärna en titt på våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan om vi inte har några lediga tjänster som passar dig just nu.