Tips & guider

Kraften av tre system som jobbar ihop

2023-10-17

Hitta nya kunder, planera resurser, tidsrapportera, skicka offerter, göra inköp och fakturera. För många företagare är det mycket utanför själva jobbet som ska ske. På Offerta vet vi hur viktigt det är för många företagare att få göra det som de är bäst på. Vi tänkte därför gå igenom tre system som jobbar rätt smutt ihop.

Fortnox

Offerta ägs av Fortnox, som är en företagsplattform där du kan sköta redovisning, fakturering, finansiering och hantera medarbetaradministration. Samtidigt får du enkelt tillgång till fler företagstjänster du kan koppla på vid behov. Fortnox är sammanbyggt med hundratals externa system som går att koppla samman för att underlätta din vardag som företagare. Här kan du läsa mer om Fortnox.

Bygglet

Bygglet är ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utvecklat för små och medelstora företag inom byggbranschen. På ett enkelt sätt hanterar Bygglet alla moment i dina projekt - från offert till faktura och uppföljning. Att Bygglet är sammanbyggt med Fortnox gör det möjligt att synka alla fakturor så att de läsas in och bokförs som de ska, dessutom helt automatiskt. Du slipper alltså dubbelarbete i olika system samtidigt som du har stenkoll på dina projekt. 

Med Bygglet och Fortnox tillsammans får du koll på projekt-och resurshantering, intäkter och kostnader – på samma ställe. Här kan du läsa mer om Bygglet.

Offerta

Som företagare är det självklart skönt att få hjälp med administration, ekonomi och fakturering. Men det bygger på att du har kunder att skicka fakturor till. Men bra hantverkare har alltid kunder? Nja. Om vi ska vara helt ärliga med varandra så vet vi att alla  har svagare veckor ibland. Att marknadsföra sitt företag och ta sig an nya kunder vid behov är inget annat än bra för din business. På Offerta publiceras tusentals uppdrag varje vecka, kunder som behöver din hjälp i hemmet, i sin brf eller till sitt företag. Genom att ansluta ditt företag och bevaka uppdrag i din bransch kan du välja att bara besvara dem  när du har tid och vill utöka din kundstock. 

Vill du veta mer om hur Offerta kan hjälpa dig hitta fler kunder eller få veta mer om hur olika system kan hjälpa dig som företag? Gör en intresseanmälan här.

Offerta för dig som företag
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.