Tips & guider

Förkorta dina restider – få mer tid till det viktiga

2023-09-18

Bil står i bilkö inför lång resa till arbete

Tid är en lyx vi alla har för lite av och som företagare gäller det att prioritera. Det är svårt att styra var de riktigt bra och lönsamma projekten håller hus och sällan är det dem som är mest bekväma.

Hos Offerta handplockar du de uppdrag som passar ditt företag bäst. Lönsamma uppdrag och bekväma uppdrag behöver inte längre vara en motsättning. Med de skräddarsydda bevakningsprofilerna blir det lätt att välja de uppdrag som är önskvärda sett till både storlek och en schysst placering rent geografiskt.

Resultatet blir ofta nöjdare kunder när man har dem nära eftersom det blir betydligt enklare att hålla tider och tidsplaner. Med all den tid man sparar på att slippa resa land och rike runt kan man dessutom ägna sig åt annat skoj.

Visste du att...

Som företagare ansluten hos Offerta kan du i snitt ta ut 11 veckors semester per år eftersom du sparar tid på att strategiskt välja de uppdrag som passar plånbok och geografi och du väljer dessutom själv när du vill jobba. Jobben kommer alltid att finnas där. Skillnaden är att det nu är upp till dig när du vill jobba, inte enbart marknaden.

Lägg in en intresseanmälan och lägg dig ett steg före dina konkurrenter redan idag!
Lycka till!

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.