Tips & guider

Slipp ta alla roller inom företaget

2023-05-30

Massor av olika hattar på hög visualiserar att ha på sig många hattar på jobbet

Som egenföretagare tvingas man ofta ta mer än en roll inom företaget. Du ska agera chef, ekonomiansvarig, personalvårdare, terapeut, marknadschef… Behöver vi fortsätta? Att slippa ta på sig vissa roller gör att du i slutändan istället kan ägna dig åt det du är bäst på. Med Offertas hjälp blir du kvitt åtminstone ett par av alla dessa tidskrävande och tuffa roller inom företaget.

Roller som Offerta tar hand om åt dig:

Säljare

Offerta arbetar dagligen med att hitta och locka kunder som är intresserade av de tjänster som våra företag säljer. Med Offerta spar du därför mycket tid då vi drar in kunder åt dig och samlar dem på ett enda ställe där du kan komma i kontakt med dem.

Kommunikatör & Marknadsförare

Vi kan hjälpa ditt företag att få ordning på den externa kommunikationen och marknadsföringen, något som kan vara tufft och som tar tid. Offerta är idag marknadsledande i branschen och lägger betydande investering på att synas och bygga sitt varumärke i Sveriges största kanaler, vilket leder till kunder intresserade av att använda Offertas tjänst och som därmed kommer köpa tjänster från våra anslutna företag. Genom Offertas hjälp får du även med marknadsföringen just för ditt företag då du som anslutet företag får en grafiskt professionell profil som vi hjälper dig att bygga upp och som delas med potentiella kunder. Där kan du visa upp dina omdömen, referenser och en personlig bild av ditt företag, allt för att öka chanserna till att vinna precis så många uppdrag du vill ha.

“Coach”

Det kan ibland vara svårt att hitta energi till att inte bara driva företaget men även att utveckla det och lära sig nya sätt att tackla marknaden på. Med Offerta får du individuell coaching tillsammans med våra Success Managers som bland annat hjälper dig att bygga upp din företagsprofil på bästa möjliga sätt, allt för att öka dina chanser att vinna kunder. Deras mål är att du ska bli framgångsrik med oss och vår produkt.

Organisatör

Som anslutet företag hos Offerta får du tillgång till vårt Säljverktyg som hjälper dig att organisera ditt arbete. Här får du en bra översikt över alla tillgängliga uppdrag och därmed potentiella kunder. Med funktionen Säljsteg får du en praktiskt to-do lista som påminner dig om vad du måste göra härnäst för att vinna ett uppdrag, och funktionen Säljpipen ger dig ett enkelt sätt att kommunicera med dina kunder. Du kan sköta kontakten med kunderna direkt i Säljverktyget genom funktionen Meddelanden samt skicka och följa upp offerter genom funktionen Offerter. Mycket enkelt och smidigt!

Sluta oroa dig för hur kunderna ska komma in

Med en digital marknadstjänst som Offerta kommer kunderna in i precis den mängd du önskar och precis när du vill ha dem. Dessutom i ditt närområde. Det låter väl bra?

Är du redo att börja vinna de bästa och mest kvalitetssäkrade uppdragen på marknaden idag? Offerta hjälper dig få kontakt med nya potentiella kunder. Vi förmedlar årligen 80 000 uppdrag till ett värde på cirka 3.5 miljarder kronor och hjälper ditt företag att växa. Skicka in en intresseanmälan redan idag!

Det här kan Offerta göra för dig:

illustration-list-check

Som anslutet företag hos Offerta skapar du en bevakningsprofil och du väljer själv vilka uppdrag, kundtyper och vilka uppdragsvärden som är intressanta för dig. Det innebär att du enbart blir notifierad om intressanta uppdrag och du kan alltid redigera din bevakningsprofil.

illustration-list-check

Din skräddarsydda företagsprofil blir synlig via Offerta för potentiella kunder, så vi marknadsför ditt företag åt dig. Du sparar tid och pengar på att slippa marknadsföra dig själv på egen hand.

illustration-list-check

Vi kontrollerar de förfrågningar som kommer in till Offerta, att de är äkta och kompletta, innan de publiceras, vilket skapar trygghet för dig som företagare.

illustration-list-check

Vi jämnar ut säsongerna, garanterar ett jämnare arbetsflöde och skapar möjligheter till både framförhållning och planering i ett tidigt skede.

illustration-list-check

Med Offerta handplockar du de uppdrag som är bäst placerade rent geografiskt. Det är skönt att ha uppdragen inpå knuten och resultatet blir nöjdare kunder eftersom det blir lättare att hålla tider och tidsplaner.

illustration-list-check

Vi gör dig mer konkurrenskraftig på marknaden. Undersökningar visar att pålitlighet, omdömen och goda referenser är viktigt för kunderna. Som ansluten till Offerta blir du ett tryggare val för kunden i och med att de tydligt kan gå igenom dina behörigheter, referensjobb och omdömen från tidigare kunder.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.