Få hjälp med projektledning och upphandlingsstöd

Projektledning & Upphandlingsstöd

Om du ska hantera många olika eller större projekt kan det underlätta att ta in en projektledare som håller i trådarna. En projektledare hjälper ofta till med administration, kontroll, övervakning och uppföljning av det pågående projektet så att du kan ägna dig åt annat.
Vid större projekt eller upphandlingar kan fristående projektledning eller upphandlingsstöd var närmast nödvändigt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Personer som hjälper dig med allt detta hittar du på Offerta. Beskriv ditt behov, ta emot offerter och välj vem du vill anlita.

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

Sätt igång!

Välj företag och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Störst i Sverige

I över tio års tid har Offerta hjälpt företag och kunder att hitta varandra. Varje år förmedlas över 80.000 uppdrag i mer än 140 branscher.

1 200

Kontrollerade företag

29 468

Validerade omdömen

1 616 793

Skickade offerter

5 320

Användare per dag

Omtyckta av många

4.7
av 5

Omtyckta av många

Med hundratals positiva omdömen över flera olika plattformar får vi gång på gång bekräftat av både företag och kunder att vi är en trygg och omtyckt marknadsplats.

Få ditt företag att växa du med

Få tillgång till nya kunder varje dag. Tusentals företag använder Offerta för att öka sin omsättning, lönsamhet och för att få en roligare vardag.