Hitta rätt entreprenör för hisservice och underhåll

Hisservice

Hisservice och förebyggande underhåll behövs för att en hiss ska fungera säkert och felfritt. Vi sätter dig i kontakt med hissföretag som erbjuder både löpande service och tjänster av engångskaraktär såsom modernisering eller renovering av hissar eller, i vissa fall, nyinstallation av moderna hissar som matchar ditt behov.
Beskriv de specifika detaljerna för den hisservice du behöver och få snabbt kontakt med entreprenörer som har rätt kompetens för ditt behov. Om du är osäker på exakt vilken information du ska ange så kan du alltid komplettera din beskrivning i efterhand.

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

Sätt igång!

Välj företag och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Störst i Sverige

I över tio års tid har Offerta hjälpt företag och kunder att hitta varandra. Varje år förmedlas över 80.000 uppdrag i mer än 140 branscher.

600

Kontrollerade företag

29 468

Validerade omdömen

1 616 793

Skickade offerter

5 320

Användare per dag

Hisservice i Stockholm
8 dagar
Robert Sporrong besvarade ett uppdrag

Omtyckta av många

4.7
av 5

Omtyckta av många

Med hundratals positiva omdömen över flera olika plattformar får vi gång på gång bekräftat av både företag och kunder att vi är en trygg och omtyckt marknadsplats.

Få ditt företag att växa du med

Få tillgång till nya kunder varje dag. Tusentals företag använder Offerta för att öka sin omsättning, lönsamhet och för att få en roligare vardag.