Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Få offerter på löpande bokföring

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort
Löpande bokföring
(Ex. verksamhet, omsättning, antal anställda, omfattning, tidsplan, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Löpande bokföring

Om du har ett eget företag behöver du också sköta den löpande bokföringen på ett bra och smidigt sätt. Om du inte har tid eller möjlighet att hantera bokföringen själv är det bästa alternativet att ta hjälp av en professionell bokföringsfirma eller revisionsbyrå.

På Offerta hittar du snabbt och enkelt hjälp med löpande bokföring för både små och stora företag. Allt du behöver göra är att beskriva ditt behov för oss så hjälper vi dig att komma i kontakt med upp till sex olika företag som jobbar med bokföring och är intresserade av ditt uppdrag. Eftersom arvodet för bokföringstjänster kan variera mycket mellan olika bokföringsfirmor är det alltid bar att ta in flera offerter så att du kan jämföra både erfarenhet och prissättning innan du bestämmer dig.Kontrollerade företag
700
Branscher
139
Offerter förmedlade
924 329

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Löpande bokföring åt enskild firma i Stockholm

Otroligt professionellt bemötande och rådgivning, ser att jag genom AAE kommer kunna få hjälp att växa så som jag har tänkt mig då jag kan fokusera på det jag är bra på istället och samtidigt känna trygghet i att allt annat sköts som det ska. Rekommenderas verkligen!
— Rasmus

Löpande bokföring åt företag i Stockholm

Kunnig hantering av våra behov och personligt bemötande blev avgörande för val av ekonomistödjande partner. Därför arbetar vi ihop med Ekonomikonsulterna som rekommenderas.
— Anders

Löpande bokföring till AB i Stockholm

Jag kunde inte vara nöjdare med Sari & Petras Redovisning och rekommenderar dem varmt! De är både personliga och professionella samt flexibla och lyhörda inför just dina behov. Jag fick genom Offerta.se sex lovande byråer att välja mellan, men magkänslan ledde mig att välja Sari & Petra och såhär i efterhand förstår jag varför!
— Gustaf

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3780 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag