Hitta rätt hjälp för din lönehantering

Lönehantering

Vi förmedlar snabbt och enkelt kontakt med redovisningsbyråer, bokföringsfirmor och ekonomikonsulter som är intresserade av att hjälpa dig med lönehantering. Du får kostnadsfria offerter med information angående omfattning och kostnaden för lönehanteringen. Våra anslutna företag kan erbjuda hjälp inom det mesta – allt ifrån tidrapportering och hantering av sociala avgifter till utbetalning av löner och kontrolluppgifter.
Berätta i formuläret om ditt företag och omfattningen på den hjälp du söker, så blir du snart kontaktad av upp till sex företag med kompetens inom lönehantering. Inkludera gärna vilken bolagsform det gäller - om det är en förening, enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag.

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

Sätt igång!

Välj företag och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Sveriges bästa jämförelsetjänst i 2020 utsedd av IDG

Störst i Sverige

I över tio års tid har Offerta hjälpt företag och kunder att hitta varandra. Varje år förmedlas över 80.000 uppdrag i mer än 140 branscher.

900

Kontrollerade företag

36 519

Validerade omdömen

1 878 220

Skickade offerter

5 320

Användare per dag

Omtyckta av många

4.7
av 5

Omtyckta av många

Med hundratals positiva omdömen över flera olika plattformar får vi gång på gång bekräftat av både företag och kunder att vi är en trygg och omtyckt marknadsplats.

Få ditt företag att växa du med

Ta del av nya kunder varje dag. Tusentals företag använder Offerta för att öka sin omsättning, lönsamhet och för att få en roligare vardag.

Anslut ditt företag