Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Få hjälp med deklarationen

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort
Deklaration
(Ex. verksamhet, omsättning, antal anställda, omfattning, tidsplan, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Deklaration

Att deklarera kan både vara tidskrävande och lite krångligt. Det kan vara ett moment som är väldigt skönt att få hjälp med. Det finns dock många redovisningsfirmor och det kan vara svårt att veta var man ska börja om man behöver anlita hjälp med deklarationen. Att känna förtroende för firmans kompetens är viktigt.

På Offerta finns flera redovisningsfirmor som kan hjälpa dig. Genom att du beskriver dina behov, får du kontakt med de företag som är intresserade av din typ av uppdrag. Du jämför de olika kostnadsförslagen och väljer sedan bokföringsfirma. Givetvis förbinder du dig inte att anlita någon.Kontrollerade företag
700
Branscher
139
Offerter förmedlade
927 891

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Deklaration efter försäljning av småhus i Kristianstad

Mycket bra samarbete till ett rimlig pris för arbetet. Bryr sig tydligen även om mindre arbeten som andra inte vill ha eller dom begär ett pris som ligger utom all rimlighet så dom slipper "vanlig folk". Gärna igen !
— Joe

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3717 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag