20talshus i med målad fasad i pastell med spöjs och träfasad i gult

Få offerter på taktvätt & fasadtvätt

Hitta bra företag med toppbetyg nära dig. Jämför offerter och få rätt pris på taktvätt & fasadtvätt. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom bygg och renovering

4.7 av 5 stjärnor

Man med säkerhetssele rengör tak med högtryckstvätt
Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Tips när du tecknar avtal med företag

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

66775
Förmedlade uppdrag

inom bygg & renovering senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Taktvätt & fasadtvätt

Få hjälp med att hitta rätt företag för din takrengöring och fasadrengöring. Vilket tak du har avgör vilken typ av rengöring som är möjlig, beroende på om du har tegelpannor, betongpannor, plåttak, takshingel, papptak, skiffertak eller torv-och vasstak, så finns det olika metoder för taktvätt. Detsamma gäller för din fasad där det ser olika ut beroende på om du har ett hus med träpanel, puts, eternit, tegel, kalksandsten, stenplattor eller plåt. På Offerta kan du få upp till 6 offerter från företag specialiserade på rengöring av både tak och fasader. För att kunna göra en utförlig jämförelse är det bra om du beskriver vilken typ av byggnad du har, hur stor den är och om du behöver hjälp med fasad-eller tak-rengöring eller bägge delarna. Det är också bra att ha med skicket på husets tak och fasad i dag och om det finns någon tidsplan att förhålla sig till. Om något av materialet behöver bytas kan det vara bra att komma överens om vem som gör inköp och hur planeringen för det ser ut. Jämför sedan företagen genom att titta på omdömen, pris, referenser, försäkringar och certifieringar innan du bestämmer dig.