Inspiration

3 inredningstips som ger höstfint hemma

2023-08-17

Vas med blommor på bord och inredning med naturnära färger

Hösten har så smått smugit sig närmre och kyligare vindar gör oss sugna på att få höstmysa inomhus - äntligen! Men vad ska vi egentligen förändra i vår inredning för att få till den där murriga varma höstkänslan inomhus? Vi frågade inredningsexperten Martina Liljeroth som driver inredningsföretaget Pur Interiör om hjälp. Här kommer hennes tre inredningstips:

Vas med blommor, ljusstake rosa ljus

1. Länge leve torkat!

"Många blommor torkar på ett väldigt fint sätt. Spara godbitarna ur sommarens alla olika buketter till en stor pampig bukett att ha under en längre tid."

Fotölj i hörn

2. Mera mönster!

"Nu vill jag ta in härliga mönster på gardiner och andra textilier i hemmet. Det skapar värme och mys i höst. Ett hett tips är att leta på second hand!"

Ljuslyktor och vas med blommor

3. Ta med pastellerna in i hösten!

"Jag vill ha ljusa fina färger på mina inredningsdetaljer i höst. Blanda upp dem med mörkt trä eller bruna detaljer för att skapa en fin kontrast. Även här kan man hitta fina unika detaljer på second hand!"


Hur inreder du i höst? Behöver du ytterligare hjälp eller inspiration kan du alltid ta hjälp av en expert. På Offerta lägger du enkelt ut ditt uppdrag och väljer det företag som passar bäst för dig.

Så funkar Offerta

Beskriv uppdraget

Upp till 6 företag hör av sig

Jämför och välj