Anlita hjälp för IT-hosting

IT-hosting

Med hjälp av vår tjänst kommer du snabbt i kontakt med företag som hjälper dig med IT-hosting, hantering och underhåll av din webbplats eller hemsida. Du får hjälp med allt från konfigurering av servrar och flytt mellan webbhotell till hantering eller registrering av domäner och integrationer med andra IT-system.
Det är helt gratis för dig att be om offerter och vi har ett tak som gör att dina kontaktuppgifter aldrig går till fler än sex företag. Det är alltid uppskattat att även kontakta de företag som inte du inte vill anlita eftersom de lagt tid att förstå ditt behov och ta fram en offert. Kom också ihåg att du inte har någon skyldighet att välja något företag om de inte möter dina förväntningar. Vi önskar dig lycka till!

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

Sätt igång!

Välj företag och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Störst i Sverige

I över tio års tid har Offerta hjälpt företag och kunder att hitta varandra. Varje år förmedlas över 80.000 uppdrag i mer än 140 branscher.

600

Kontrollerade företag

29 468

Validerade omdömen

1 616 793

Skickade offerter

5 320

Användare per dag

IT-hosting i Stockholm
27 dagar
Patrik Enerstrand besvarade ett uppdrag

Omtyckta av många

4.7
av 5

Omtyckta av många

Med hundratals positiva omdömen över flera olika plattformar får vi gång på gång bekräftat av både företag och kunder att vi är en trygg och omtyckt marknadsplats.

Få ditt företag att växa du med

Få tillgång till nya kunder varje dag. Tusentals företag använder Offerta för att öka sin omsättning, lönsamhet och för att få en roligare vardag.