Markarbeten: Hitta din markentreprenör

Mark & Anläggning

Om du behöver hjälp med anläggnings-, och markarbete behöver du bara fylla i vårt formulär så sätter vi dig i kontakt med lokala markentreprenörer. Denna typ av arbeten brukar vara besvärligt att göra själv och ofta behövs det erfarna entreprenörer med rätt typ av utrustning.
Beskriv ditt behov så utförligt du kan och inkludera gärna hur stor yta som omfattas av markarbetet och vad som ska utföras. Om det gäller ett område som har en detaljplan kan du behöva marklov innan du sätter igång beroende på vad du ska göra. Om du är osäker om vad som gäller ditt planerade markarbete kan du alltid kolla med byggnadsnämnden i din kommun.

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

Sätt igång!

Välj företag och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Störst i Sverige

I över tio års tid har Offerta hjälpt företag och kunder att hitta varandra. Varje år förmedlas över 80.000 uppdrag i mer än 140 branscher.

2 700

Kontrollerade företag

28 924

Validerade omdömen

1 595 817

Skickade offerter

5 320

Användare per dag

Mark & Anläggning i Sollentuna
5 timmar
Ivy besvarade ett uppdrag
Mark & Anläggning i Lidingö
5 timmar
Mikael Pettersson besvarade ett uppdrag
Mark & Anläggning i Tyresö
3 dagar
Patrik Öberg besvarade ett uppdrag
Mark & Anläggning i Huddinge
3 dagar
Christopher Sjögren besvarade ett uppdrag

Omtyckta av många

4.7
av 5

Omtyckta av många

Med hundratals positiva omdömen över flera olika plattformar får vi gång på gång bekräftat av både företag och kunder att vi är en trygg och omtyckt marknadsplats.

Få ditt företag att växa du med

Få tillgång till nya kunder varje dag. Tusentals företag använder Offerta för att öka sin omsättning, lönsamhet och för att få en roligare vardag.

Kan varmt rekommendera Joanto. Inte bara löste de orginalupodraget smidigt och bra utan när vi sedan fick kris p g a en annan firma som inte skötte sitt tog de med kort varsel hand om det också. Alltid lösningaorienterade och med en positiv inställning. ”Det löser sig” var mantrat och det levde man upp till!

Sara