Exempel på nya förfrågningar från Dalarna Län
14 200
Kontrollerade
företag

Få offerter på alla tjänster du behöver

Offerta.se hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.
Enkelt, tryggt och gratis!


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Flytthjälp 120kvm 4rok lgh inkl flyttstädning i Säter

2015-07-03

Beskrivning av uppdraget
• Bostadstyp: Lägenhet
• Antal kvadratmeter och rum: 120 m², 4 rum
• Våning: Vi bor 1 trappa upp, ingen hiss
• Parkeringsmöjligheter: Man kan parkera direkt utanför ytterdörren
• Arbetets omfattning (flyttstädning, magasinering): Vi skulle i första hand vilja ha hjälp med själva flytten (och kan packa och städa själva) men vill även veta vad det skulle kosta att låna kartonger få hjälp med packning och flyttstädning.
• Eventuell hjälp med packning: Ja, vi vill ha ett prisförslag på detta
• Kartonger och emballage: Ja, vi vill ha ett prisförslag på detta
• Flyttstädning: Ja, vi vill ha ett prisförslag på detta
• Storlek på eventuella förrådsutrymmen: 6 kvm-ej mycket saker, 4 lådor plus 4 däck plus 3 cyklar.
• Övriga önskemål: Jag skulle gärna vilja veta hur stor er flyttbil är samt hur många personer ni är som flyttar.
• Tidpunkt:
Vi har tillträde till nya bostaden fredagen den 14e augusti och vill att flytten sker så snart som möjlighet efter den 14e augusti. Om det underlättar logistiken så kan nuvarande bostad tömmas några dagar före den 14e augusti men isåfall behöver vi magasinera bohaget tills inflyttningen sker. Flyttningen måste ske senast 28e augusti men ju närmare den 14e desto bättre.
Flytten ska ske från och till följande adress
Jag flyttar från: Dalgårde, Säter
Jag flyttar till: Göksby, Tobo – detta är en villa med två våningar, det går att köra bil fram till ytterdörren men man får köra på gräsmattan.

Borttagning av hcä ca 50m i Borlänge

2015-07-02

Hej,

Borttagning av häck(ölandstok)30>50meter

Tack på förhand

Borttagning av häck i Borlänge

2015-07-02

Borttagning av häck

(Ölandstok)30>50meter

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3495 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan