badrum i Skåne län
3 100
Kontrollerade
byggföretag

Badrumsrenovering: Skåne län

Vill du renovera ditt badrum och letar efter en byggfirma i Skåne län? Du kan enkelt, tryggt och gratis få kontakt med och offerter från byggfirmor i Skåne län som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Skapa en förfrågan nedan och ange förutsättningarna för din badrumsrenovering så får du inom några dagar kontakt med byggfirmor som är intresserade av att hjälpa dig renovera ditt badrum.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, önskad material, befintligt skick, ny inredning, omfattning, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 487 företag.
Badrumsrenovering 3kvm i Trelleborg

2015-07-06

Hej!

Vi bor i en bostadsrätt på Änghög. Vi behöver renovera våra två badrum. De är båda på ca. 3 kvm. Båda två behöver totalrenoveras. Vi vill ha hjälp med att riva ut samt sätta in kakel och klinkers .Vill även här tillägga att taken är nedsänkta i dagsläget men detta önskar vi ta bort. Vi tänker oss ganska enkla materiel. Har dock en önskan om ett mörkbrunt klinkergolv och vita större rektangulära kakelplattor på väggarna. Båda badrummen kan se likadana ut. Vi kan ev. även tänka oss plastmatta på golven. Vi tänker själva inreda badrummen men kan behöva viss hjälp. ex. montera toalett, badkar, dusch.I badrummet nere har vi dusch och i badrummet uppe badkar. Skulle vara tacksam för att få en uppskattning av vad detta kan kosta. Tänker mig att ROT-avdraget gäller på denna typ av renoveringar.

Med vänliga hälsningar

Karin

Total badrumsrenovering i Eslöv

2015-07-06

Nuvarande badrum skall totalrenoveras. Våtrumstapet ska bytas mot kakel+klinker, handfat och toalett skall bytas ut, kombi-tvättmaskin&torktumlare skall sättas in. Viss rördragning och eljobb krävs. Litet badrum i bostadsrätt.

Badrumsrenovering ca 6kvm i Burlöv

2015-07-06

5-6 kvm, takhöjd 2.40. Betong i tak golv samt en vägg

Totalrenovering med kakel/klinker, golvvärme o sänkt tak med spottar.

Är först nåbar via telefon efter 20/7!

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3311 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan