Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.
Omdömen
Aerius Ventilation AB
star-half
(4,7)
André (2019-12-06)
Rengöring av ventilationskanaler samt justering av luftflöde i ett villa FTX system. Väl utfört jobb av proffs!
Hugo (2019-10-22)
Riktigt bra service! Proffsiga och seriösa.
Lars-Gunnar (2019-10-12)
Bytte takfläkt och köksfläkt. Mycket snabbt, serviceinriktat och proffsigt jobb i alla delar. Trevligt bemötande. Inte billigast kanske, men man får vad man betalar för /Lasse
Ellinor (2019-10-08)
Toppen allting, snar återkoppling, engagerade, seriösa och kunniga. Jättetrevlig tekniker som rengjorde ventilationssystemet - han var punktlig, snabb och effektiv.
Bashar (2019-09-14)
Aerius Ventilation gjorde ett fantastiskt jobb med att installera ett helt nytt FTX-system i vårt hus. Personalen är extremt kompetenta och ville vårat bästa i alla situationer där vi kände oss osäkra. Arbetet påbörjades och slutfördes helt enligt planen utan några förseningar. Deras bemötande var alltid lika trevlig och vi är supernöjda med hela projektet. Vi kan starkt rekommendera Aerius Ventilation till alla som önskar nyinstallation, service- eller reparation av befintligt ventilationssystem.
Erika (2019-09-12)
Aerius skötte hela arbetet mycket bra, från första kontakt, offertgivning till genomförande. Ett plus var att de omgående kunde genomföra arbetet och slutresultatet blev väldigt bra. Om det var någon del i processen som kändes mindre bra var det att jag upplevde att jag blev stressad av deras säljare att acceptera offerten och boka in arbetet efter att de har varit här och kollat. Timpriset var högt för det arbete som de utförde hos mig, men givet hur snabbt allting gick och bra resultatet blev och att arbetet skedde mot fast pris så kändes det rimligt (jag kan tänka mig att det var svårt för dem i just mitt fall att uppskatta hur lång tid det skulle ta).
Hej Erika och tack för ditt omdöme! Vi tummar aldrig nånsin på kvalité, vare sig i utförande eller i kommunikation. Det känns extra kul att du blev nöjd med resultatet. Förstår att du upplevde säljaren "pushig" och det är något jag ibland får påminna kära Andreas om att ta det lite lugnt i samtalen. Han kan periodvis ha mycket på sitt bord och vara stressad men det ska ju inte gå ut över kunderna. Han har läst din recension och tar till sig av din feedback. Ha en fin dag och tveka inte på att höra av dig igen i framtiden om du behöver hjälp. /Tony
Svar (2019-09-16)
Moustafa (2019-06-04)
Väldigt professionella och lätta att ha göra med! Rekommenderar starkt Aerius vid ventilations arbeten.
Hamza (2019-05-24)
Ett utomordentligt genomförd arbete från Aerius. Från planering till sista handskakning så har de gjort sitt arbete mer än vad jag hade förväntat mig. Jag har haft många sotare genom min restaurang karriär som har varit i 20år MEN utan att överdriva så har INGEN annan bolag än Aerius Ventilation AB överraskat mig med deras jobb. De finns många bolag som pratar i luften att de ska göra si och så men efter arbetets slut så har jag varit besviken och tyckt att ANDRA fuskat med sitt utförande tjänst. Jag uppskattar verkligen att Aerius stod för vad de sa till mig och utförde allt proffsigt. När det kommer till betalningen nu i efterhand så tycker jag att killarna lätt förtjänar det jag fick bekosta. Sotning i deras klass är inte många där ute som kommer i närheten ens. Proffs stavas med : AERIUS VENTILATION AB Ja känner varken personalen eller hört talas om dem tidigare men behövde snabb sotare och offerta tipsade mig dem som jag är super nöjd med. Jag själv personligen tycker att j
Jan-Erik (2019-05-15)
Noggrann och effektiv service, väl utfört. Bra heltäckande info och tips både under och vid genomgång när arbetet var klart. Dessutom mycket trevlig person som utförde jobbet.
Cecilia (2019-05-14)
Jättenöjd! Bra jobbat och mycket lyhörda och tillmötesgående. Tack! Cecilia