Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.
Omdömen
Aerius Ventilation AB
star-half
(4,7)
Johan (2020-02-05)
Första tillfället ombokades dagen innan, helt ok. Andra tillfället avbokades 30 minuter efter avtalad tid. När jag ringde för att kolla om dem va på väg fick jag till svar "Det är så svårt att boka en tid när man har befintliga arbeten som måste slutföras, det är bättre att du kollar med någon annan".
Mats (2020-02-05)
Snabbt och bra. Inte billigaste men gav proffsigast intryck.
Nicole (2020-02-04)
Supertrevliga och gick snabbt och smidigt. josé som utförde arbetet var kunnig, trevlig och gav bra tips.
Jan (2020-02-03)
Vi bokade in Aerius Ventilation för rengöring och kontroll/justering av ventilationen i vår villa med frånluftsvärmepump (luft/vatten). Särskilt uppskattade vi den tydlig och trevliga kommunikationen med säljaren, såväl före som efter. Teknikern kom i god tid och utförde arbetet väl. Dock glömde han byta filtret men när jag påtalade det för säljaren drog han själv av 100 kr på slutpriset utan diskussion. Mycket bra hanterat. Vi kommer använda Aerius även nästa gång det är dags för rengöring.
Jonas (2020-02-01)
Vi hade Aerius hemma hos oss för att göra rengöring av våra frånluftskanaler. Mannen(från Sollentuna) som var hemma hos oss var kunnig med många års erfarenhet. Tyvärr så va han och den unga personen på kontoret väldigt oorganiserade och stressade. Personen på kontoret som ringde för att boka in besöket, ringde mig 4-5 ggr för nåt som skulle max tagit 1 samtal.. Vi fick ok rengöring av våra kanaler men märken i våra stengolv då mannen var väldigt stressad. Verkar alltid vara överbokad varje dag och har inte inplanerad restid mellan kunderna??? Efter denna rengöring så ville vi även göra ytterligare saker, men då föll valet på en annan leverantör. Kan inte rekommendera denna firma!
Hej Jonas, Vi beklagar för att ni har haft denna upplevelse! Vi har haft väldigt mycket arbete i perioder, och vi ber om ursäkt ifall ni har upplevt oss oorganiserade eller stressade. Vår målsättning är att sköta allt fläckfritt och fortsätta få fina omdömen som vi redan lyckas skrapat ihop. Det händer att vi har flertalet inplanerade projekt/kundbesök vilket kan leda till förändringar i schemat. Många kunder önskar hjälp samtidigt vilket leder till väldigt hög arbetsbelastning. Kontakta gärna oss på växeln så kan vi gå igenom detta tillsammans, och hitta en lösning. Den mänskliga faktorn leder ibland till felsteg men vi ställer alltid upp och vi finns här för er och vill gärna hjälpa till! Hälsningar Andreas Aerius Ventilation
Svar (2020-02-04)
Alicja (2019-12-12)
Artiga, ärliga, trevliga, fick snabbt en tid, mycket bra utfört arbete - läckan är fixad och systemet totalt rensat. Är väldigt nöjd och rekommenderar starkt!
André (2019-12-06)
Rengöring av ventilationskanaler samt justering av luftflöde i ett villa FTX system. Väl utfört jobb av proffs!
Hugo (2019-10-22)
Riktigt bra service! Proffsiga och seriösa.
Lars-Gunnar (2019-10-12)
Bytte takfläkt och köksfläkt. Mycket snabbt, serviceinriktat och proffsigt jobb i alla delar. Trevligt bemötande. Inte billigast kanske, men man får vad man betalar för /Lasse
Ellinor (2019-10-08)
Toppen allting, snar återkoppling, engagerade, seriösa och kunniga. Jättetrevlig tekniker som rengjorde ventilationssystemet - han var punktlig, snabb och effektiv.