Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.
Omdömen
Aerius Ventilation AB
star-half
(4,7)
Moustafa (2019-06-04)
Väldigt professionella och lätta att ha göra med! Rekommenderar starkt Aerius vid ventilations arbeten.
Hamza (2019-05-24)
Ett utomordentligt genomförd arbete från Aerius. Från planering till sista handskakning så har de gjort sitt arbete mer än vad jag hade förväntat mig. Jag har haft många sotare genom min restaurang karriär som har varit i 20år MEN utan att överdriva så har INGEN annan bolag än Aerius Ventilation AB överraskat mig med deras jobb. De finns många bolag som pratar i luften att de ska göra si och så men efter arbetets slut så har jag varit besviken och tyckt att ANDRA fuskat med sitt utförande tjänst. Jag uppskattar verkligen att Aerius stod för vad de sa till mig och utförde allt proffsigt. När det kommer till betalningen nu i efterhand så tycker jag att killarna lätt förtjänar det jag fick bekosta. Sotning i deras klass är inte många där ute som kommer i närheten ens. Proffs stavas med : AERIUS VENTILATION AB Ja känner varken personalen eller hört talas om dem tidigare men behövde snabb sotare och offerta tipsade mig dem som jag är super nöjd med. Jag själv personligen tycker att j
Jan-Erik (2019-05-15)
Noggrann och effektiv service, väl utfört. Bra heltäckande info och tips både under och vid genomgång när arbetet var klart. Dessutom mycket trevlig person som utförde jobbet.
Cecilia (2019-05-14)
Jättenöjd! Bra jobbat och mycket lyhörda och tillmötesgående. Tack! Cecilia
R (2019-04-29)
Trevlig personal, flexibla och tillmötesgående! Kom som avtalat och serviceteknikern gjorde ett utmärkt jobb, kunnig och noggrann! Rekommenderas!
Chih-Hao (2019-03-24)
Snabb återkoppling, tillmötesgående för tider, bra utfört. Inget negativt att anmärka på!
Johanna (2019-03-23)
Ett effektivt utfört arbete av trevligt installatörer. Punktliga och bra pris som enl överenskommelse. Det gamla filtret satt kvar i lucka i kanalen vilket känns lite konstigt att de inte upptäckte före injustering men vi har tagit bort det bara. Hoppas att allt fortsätter fungera tillfredställande! Verkar vara bra aggregat och enkel användarvänlig display.
Thomas (2019-03-22)
bra men dyra
Christian (2019-03-21)
Bor på annan ort och kunde aldrig träffa dem personligen. Trots det fungerade kontakt och genomfört arbete helt perfekt trots att allt inte var helt tydligt från min sida. Bra kommunikation rätt igenom.
Per (2019-03-12)
Snabba och proffsiga montörer som löste ett mångårigt problem vi haft med ventilationen i huset. Både vad gäller rensning av befintliga rör och byte av ventilationsfläkt. Men också en excellent installation av fläkt i köket, vilket gjort att inomhusluften numera är frisk och fräsch samt totalt fritt från stekos! Sammanfattningsvis ett mycket väl utfört arbete!