Erfarna yrkespersoner gjuter platta med precision och kvalitet. Tillförlitlig betongtjänst för dina byggprojekt

Grundgjutning i Helsingborg

Hitta bra företag i Helsingborg med toppbetyg från tidigare kunder. Jämför offerter och få rätt pris när du ska gjuta grund. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom tomt och markarbeten

4.6 av 5 stjärnor

Hantverkare arbetar med att lägga cementgrund
Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

4992
Förmedlade uppdrag

inom tomt & mark senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Grundgjutning

Här hittar du hjälp med grundgjutning. Oavsett om du behöver gjuta en grund för hus eller något annat kan du hitta professionella grundgjutare här. Att gjuta en grund är ett stort arbete som kräver noggrannhet och expertkunskap. Är grunden inte rätt gjord kan man så småningom få problem med fukt och mögel. För att undvika detta är det av största vikt att anlita någon med rätt erfarenhet och kvalifikationer.

Beskriv så utförligt du kan vad det är du behöver hjälp med så får upp till sex företag dina kontaktuppgifter och kan lämna sina offerter. Du får dessutom möjlighet att läsa om företagen och se omdömen från tidigare användare innan du bestämmer dig.

Helsingborg - En pärla vid Öresunds kust

Helsingborg, Sveriges nionde största stad, ligger vid Öresunds glittrande vatten. Med en befolkning på drygt 143 000 invånare (2023) bjuder staden på en charmig blandning av historisk prakt och modern energi. Helsingborgarna värdesätter närhet till natur, kulturliv och en stark gemenskap.

Bostadsmarknaden präglas av en balanserad efterfrågan, vilket skapar en stabil och trygg boendemiljö. Därför utgör ROT- och RUT-avdragen en viktig del för att underlätta bostadsunderhåll och vardagen för Helsingborgarna.

Offerta.se speglar efterfrågan på hantverkartjänster Helsingborgs karaktär. Renovering av kök och badrum, måleri och trädgårdsskötsel toppar listan över de mest efterfrågade tjänsterna. Man ser en tydlig vilja att skapa trivsamma hem och njuta av den vackra kustmiljön. I jämförelse med Stockholm och Göteborg anlitar man flyttfirmor i lägre utsträckning i Helsingborg, vilket tyder på en mer stabil boendesituation.

Bostadssituationen i Helsingborg

illustration-list-arrow

Hus eller lägenhet: Cirka 56% av Helsingborgarna bor i lägenheter, medan resterande bor i villor eller radhus.

illustration-list-arrow

Bostadsrätt eller hyresrätt: Hyresrätter är den vanligaste boendeformen (ca 54%), följt av bostadsrätter (ca 41%).

illustration-list-arrow

Flyttfrekvens: Helsingborgarna flyttar något mer sällan än genomsnittet i Sverige, med en genomsnittlig flyttfrekvens på ca 10 år.

illustration-list-arrow

Renovering: Renovering och underhåll av bostäder är vanligt i Helsingborg. Under 2023 uppgick ROT-avdraget i Helsingborgs kommun till ca 1,3 miljarder kronor.

illustration-list-arrow

Hushållsnära tjänster: RUT-avdraget uppgick till ca 1,3 miljarder kronor i Helsingborgs kommun.

Källor:
SCB - Statistik om bostäder och boende
Skatteverket - ROT- och RUT-avdrag