En grävmaskin i fullt arbete, omfamnad av grönska

Schakttransport i Danderyd

Hitta bra företag med toppbetyg i Danderyd. Jämför offerter och få rätt pris på schakttransport av tex. jord och grus. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Tomt och markarbeten

4.6 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

4992
Förmedlade uppdrag

inom tomt & markarbeten.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Schakttransporter

Behöver du hjälp med schakttransport för att snabbt och enkelt få bort jord eller grus i samband med ditt markprojekt? Oavsett vad just ditt projekt innebär kan du få hjälp med schakttransporter på Offerta.
Vi låter dig komma i kontakt med ett antal kontrollerade företag i din närhet som är intresserade av att hjälpa dig. Det enda du behöver göra är att så utförligt som möjligt beskriva för oss vad ditt projekt innebär så matchar vi det med experter inom just ditt område. Enkelt, tryggt och gratis!

Danderyd - En naturhistorisk idyll norr om Stockholm

Norr om Stockholm ligger Danderyd, en kommun med flera kulturhistoriskt intressanta miljöer. Både en villastad från sekelskiftet och bevarad gårdsbebyggelse från 1500-talet finns att hitta i det vackra bostadsområdet som har närhet till både natursköna områden och till Stockholms stadskärna. I Danderyd bor ca 33 000 invånare.

Vad som särskiljer Danderyd från många andra av Stockholms kommuner är den höga företagsamheten, här värdesätts även bekvämlighet och livskvalitet i högre utsträckning vilket har genererat en hög boendestandard. En klar majoritet av befolkningen i Danderyd bor i fristående hus eller radhus med ett generellt högt intresse för att förbättra sina fastigheter. I kommunen är flyttfrekvensen något lägre än det nationella genomsnittet vilket tyder på att de flesta väljer att stanna kvar länge i sitt boende.

Offerta.se var Danderyds invånare främst intresserade av ROT-tjänster under 2023. Absolut flest bad om att få offerter angående elinstallation, målning, kök- och badrumsrenovering samt tillbyggnation och trädfällning. När en flytt ska genomföras tar invånarna i Danderyd gärna flytthjälp, samt hjälp med flyttstädning. Av RUT-tjänsterna var hemstädning mest efterfrågat under 2023.

Bostadssituationen i Danderyd

illustration-list-arrow

Hus eller lägenhet: Ca 70% av invånarna i Danderyd bor i fristående hus eller radhus. Omkring 30% av invånarna bor i lägenhet.

illustration-list-arrow

Bostadsrätt eller hyresrätt: Ca 65% av Danderyds invånare bor i bostadsrätt, och omkring 35% i hyresrätt.

illustration-list-arrow

Flyttfrekvens: I Danderyd är flyttfrekvensen något lägre jämfört med många andra kommuner, i genomsnitt flyttar invånarna var 9e år vilket visar på att man ofta väljer att stanna länge i Danderyd.

illustration-list-arrow

Renovering: ROT-avdraget i Stockholms län uppgick till nästan 3 miljarder kr under 2023, varav 123 miljoner kr i Danderyds kommun.

illustration-list-arrow

Hushållsnära tjänster: RUT-avdraget för Stockholms län uppgick till ca 2,8 miljarder kr under 2023, av dem tillhörde 128 miljoner kr Danderyds kommun.

Källor:
SCB - Statistik om bostäder och boende
Skatteverket - ROT- och RUT-avdrag