Kontorsstädning av modern kontorslokal med turkosa accentdetaljer

Kontorsstädning i Bromma

Hitta bra städfirmor med toppbetyg i Bromma. Jämför offerter och få rätt pris på kontorsstädning eller butiksstädning. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom städning

4.7 av 5 stjärnor

Manlig städare städar i kontorslokal och ler mot kamera
Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Att tänka på när du anlitar en städfirma

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

19881
Förmedlade uppdrag

inom städning senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Kontorsstädning & Butiksstädning

På ett kontor, butik eller i en lokal är städningen en viktigt förutsättning för en bra arbetsmiljö och för att kunderna ska återkomma. Om butiks- eller kontorsstädningen inte fungerar är det ofta något som uppmärksammas ganska snabbt. Därför är det viktigt att hitta en städfirma som ska utföra arbetet som ni känner tillit och trygghet till. På Offerta finns kvalificerade städfirmor redo att hjälpa till med all typ av kontors-, butiks-och lokalstädning. Få upp till 6 offerter på städning genom att beskriva vilken typ av lokal städningen avser, hur omfattande den ska vara samt hur ofta lokalen ska städas. Jämför sedan städföretag genom att titta på omdömen, försäkringar och avtal.

För många är inte pris det viktigaste utan att företaget som utför städningen känns måna om att utföra ett professionellt arbete och bryr sig om sina anställda. Genom att jämföra städföretag är det lättare att skapa sig en uppfattning om vad som är viktigt för ert företag innan ni väljer att anlita en städfirma för butiksstädning eller kontorsstädning.