Kontorsflytt pågår, endast kontorsstolar och gröna växter på golvet kvar - effektiv och smidig kontorsflytt med våra tjänster

Kontorsflytt i Ängelholm

Hitta bra flyttfirmor med toppbetyg i Ängelholm. Jämför offerter och få rätt pris på kontorsflytt och företagsflytt. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Flytt

4.8 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

5783
Förmedlade uppdrag

inom flytt & transport senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Kontorsflytt

Få hjälp med att hitta rätt företag inför er kontorsflytt. Att flytta från en kontorslokal är inte alls samma sak som att flytta ett helt hem. På Offerta får ni upp till 6 offerter från kvalificerade flyttföretag som är experter på flytt för företag. Ange om ni behöver hjälp med, tex packning, bärhjälp eller enbart transport av det som ska med i flytten. Det är också bra att ange om det finns förråd eller andra utrymmen som hör till som ska inkluderas i flytten. För att få ett så korrekt kostnadsförslag som möjligt kan det vara bra för flyttfirman att veta om det finns hiss och hur många trappor den nya respektive gamla adressen har. För att kunna göra en utförlig jämförelse bör ni specificera hur stor lokalen är ni flyttar ifrån är, vilka typer av möbler som ska flyttas med och hur långt flytten ska ske. Jämför sedan flyttföretag utifrån omdömen, pris, försäkringar, certifieringar innan ni bestämmer er. På Offerta kan ni spara både tid och pengar genom att jämföra företag och ta del av offerter inför er kontorsflytt.