Nu finns Meddelanden live i Säljverktyget!


Tar det tid att jaga kunder, maila offerter och svara på frågor fram och tillbaka för att sedan slutligen kanske, bara kanske, få ett ja från kunden? Vi förstår att det är tid du skulle kunna lägga på annat - och hjälper till att snabba på takten lite.

Med nya funktionen Meddelanden i Säljverktyget kan du nu chatta med dina kunder och på så sätt vinna fler uppdrag snabbare. Hela 79% föredrar nämligen att chatta när de behöver hjälp från företag, framför till exempel mail eller telefon. Varför? Jo, av den enkla anledningen att det går snabbare att få svar på sina frågor. Snabbare svar i sin tur leder till nöjdare kunder med större benägenhet att ta ett köpbeslut.

Som avtalskund får du tillgång till Meddelanden och kan optimera din arbetstid helt kostnadsfritt.

Mer än bara en chatt

Men det finns fler fördelar med Meddelanden. Här är några av dem:

  • Smidigt att skicka och spara filer. I Meddelanden är det möjligt att skicka t.ex bilder och offerter, som dessutom sparas, direkt i konversationen. På så vis slipper du byta kanal för att skicka information till dina kunder och kan samla allt på ett ställe.

  • Varken du eller din kund missar viktig information. För att se till att ingenting rinner ut i sanden skickas automatiskt en påminnelse med chattloggen per mail både till dig och din kund om ett meddelande inte blivit läst inom tre minuter.

  • Multitaska mellan ditt vanliga arbetsätt och säljverktyget. Så du har fått en påminnelse om ett meddelande men har inte tid att logga in i Säljverktyget? Inga problem. Svara bara direkt på påminnelsemailet så dyker ditt svar upp direkt i chatten för kunden och du kan fortsätta arbeta på det sätt som passar dig bäst för stunden.

Det är enkelt att lista ut vad det här betyder i praktiken - snabbare avslut, minimering av missförstånd, färre tidskrävande och kostsamma aktiviteter och sist men inte minst, mer klirr i kassan.

Fler smarta och bra funktioner släpps stegvis i samband med lanseringen av nya Säljverktyget.

Meddelanden finns tillgängligt både för webb, IOS & Android.

Logga in och testa meddelanden nu!

Vill du att kunden ska hitta dig?
Lämna intressenanmälan så hör vi av oss.

Mer från coachen