Förfrågningar

Offerta hjälper dig att hitta nya kunder och vi får ditt företag att växa. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor.
Fyll i en intresseanmälan så ringer vi upp dig för att berätta mer.

Visar de senaste 50 förfrågningarna
Aktiv just nu
Styling av ett rum 12 kvm i Järfälla
Privatperson
Bostadsrätt. Ena sovrummet ca 12kvm dottern vill ha hollywood känsla över sitt rum. Ingen aning vad för material som krävs. Försökt hitta röda mattan och göra om under hennes säng. Ska även ha såna där avspärrningsstolpar som dom har på galor. Men som sagt ingen aning vad som behövs. Pengar är...
5 bifogade filer
Homestyling av villa inför fotografering i Mölndal
Privatperson
Behöver hjälp att styla min villa på 167 kvm (tre våningar) inför fotografering och försäljning. Snarast!
Homestyling inför försäljning av lgh i Årsta, Stockholm
Privatperson
Hej, ska sälja min lägenhet på 67 kvm, 3a. Behöver hyra möbler inför fotografering och visningar. Lägenheten är nästan tom, finns säng och garderob. Och soffor i vardagsrummet. Skulle behöva ett litet matbord med stolar soffbord, TV-bänk.
Heminredning & Homestyling av etta i Ursvik/Sundbyberg, Stockholm
Privatperson
1:a i Ursvik/Sundbyberg. 35kvm med ca 15-20kvm uteplats
Inreda en lägenhet på 39 kvm i Stockholm
Privatperson
39 kvm. Har just målat om och slipat alla golven så lägenheten har i princip inga möbler, däremot har jag gott om fina dekorativa föremål så som ljusstakar, vaser mm.
Heminredning & Homestyling av nybyggd del i parhus i Öjersjö, Partille
Privatperson
Nybyggnation del i parhus 130 kvm takterrass 3 sovrum öppen lösning vita väggar o tak trätak övervåning.
Heminredning av 4 rum i villa i Eslöv
Privatperson
Jag ska flytta runt mina möbler men jag vet inte vart jag skall ställa dem. Jag behöver hjälp med detta.
Sy två överdrag till myshörna i Stockholm
Privatperson
SYHJÄLP Behöver hjälp att sy två överdrag till en myshörna. Se bifogad fil med bild och beskrivning.
1 bifogade filer
Homestyling inför försäljning 45 m2 i Stockholm
Privatperson
Vi ska sälja vår bostadsrätt; en 2:a på 45 kvm med balkong ut mot Polhemsgatan. Vi skulle vilja ha hjälp med att styla lägenheten inför försäljningen. Den består av ett relativt stort vardagsrum med öppen planlösning in mot köket, samt ett litet sovrum och en hall. Lägenheten är redan i gott och...
5 bifogade filer
Heminredning i Stockholm
Privatperson
Hejsan. Jag har en etage vindsvåning på ca 70kvm som jag behöver ha hjälp att hitta rätt möbler/färg inredning till. kommer inte behöva möblera alla rum, men har 2st samt altan, som jag verkligen behöver hjälp med. Jag är väldigt ''kräsen'' så det gäller att du är duktig.
Inredningstips för färgsättning m.m i villa 225 m2 i Nacka
Privatperson
Vi bygger just nu ett nytt hus om cirka 225kvm, där vi skulle vilja får inredningstips vad det gäller färgsättning, ljus, möblering osv. Vi har fortfarande inte valt kök, badrum osv. så man har chans att hjälpa oss med en helhet.
Heminredning i lägenhet 61m2 Helsingborg
Privatperson
Hej , 61 kvm 2 rok, 9 kvm balkong.
Styling av lägenhet inför visning 38 kvm i Fredhäll
Privatperson
Hej! Vi önskar hjälp med styling av vår lägenhet inför visning 38 kvm lägenheten är helt tom så vi behöver möbler och allt som kan tänkas behövas. Vi önskar hjälp så snart som möjligt då visningen är 1/5. Mvh
Ny entrématta åt brf i Stockholm
Bostadsrättsförening
Hej, Min BRF på Stora Essingen behöver ny entrématta. Mellangrå ca mått 800x3000. Önskar få mattprover skickade asap då jag ska presentera förslag för styreslen på torsdag 14 april. Önskar offert och leveranstid.
1 bifogade filer
Homestyling av 38 kvm inför försäljning i Stockholm
Privatperson
Minitvåa på 38 kvm behöver stylas inför försäljning. Det enda som finns är en kontinentalsäng och lite kuddar, överkast. Full möblering i exklusiv lantlig stil önskas i hela lägenheten. Ingen tv behövs.
Homestyling av 3 rok 70m2 i Uppsala
Privatperson
Homestyling av 3 rok ,omöblerad lägenhet 70 kvm, i centrala Uppsala inför försäljning. Prisuppgift och info om villkor önskas.
Heminredning 86m2 Stockholm
Privatperson
3a på 86 kVM med inglasad balkong i söderläge. Bygd 2014. Väggar och kök i vitt. Önskar hjälp med inredning av tavlor, gardiner, balkong och köksdel. Bor i Blåsut.
Homestyling 98 kvm inför visning i Järfälla
Privatperson
Jag har en 4:a på 98 kvm som ska stylas inför en försäljning. Lägenheten har 3 sovrum samt en balkong på 32 kvm, se bifogad planlösning. Lägenheten är i dagsläget helt tom (nyproduktion). Finns tillgång till hiss.
1 bifogade filer
Homestyling av lägenhet inför visning 41 kvm i Stockholm
Privatperson
Bostadrätt på 41 kvm med två rum, kök samt balkong. Styling inför lägenhetsförsäljning.
Homestyling för visning i Botkyrka
Privatperson
Har en bostadsrätt som jag topp renoverad från topp till tå där jag byggt ett rum där en etta har blivit en 2 a på 48 kvm .. Tänkte kolla med er vad det kostar med homestyling innan visning och fotografering?
Homestyling av 1 rok i Stockholm
Privatperson
Hej Jag skulle behöva styla ett speciellt V-rum ca 22kvm som är mycket rymligt och ljust. Dörrarna är rost brunmelerade och följer taket med mycket trästuckatur. Målningeni taket behöver rengöras och är därför litet murrigare. Vi har just målat väggarna samt tagit fram en takmålning vilket ger r...
4 bifogade filer
Heminredning av tom 2 rok i Upplands Väsby
Privatperson
Heminredning av en tvåa på 57kvadratmeter som är helt tom.
Heminredning i lägenhet 2 rum i Stockholm
Privatperson
Hej, Tvåsitsiga möbel två fåtölj , soffbord . Tre taklampor.
Inredning & planeriing av badrum innan renovering i Norrtälje
Privatperson
Ett litet badrum, ca 5 kvm, ska helrenoveras. Jag behöver hjälp att planera vilken inredning som blir bäst på det lilla utrymmet, om och hur man kan placera toa mm, bygga in tvättmaskinen smart, välja kakel o färger så det ser så stort ut som möjligt, välja belysning, ev få in ett litet badkar osv.
Homestyling inför försäljning i Stockholm
Privatperson
Jag har en lägenhet som jag vill sälja och behöver nu hjälp med homestyling inför försäljningen. Är i behov av hjälp redan nästa vecka.
Homestyling inför försäljning i Solna
Privatperson
Hi, I have a nice apartment which I prepare to do some styling before selling, If you are interested, please get in contact with me with some projects you have done. From the link below, you can see how the apartment looks like right now Thanks. Best regards, Yi
Homestyling inför försäljning ca 250m2 i Vara
Privatperson
Ska sälja en villa i vara på ca 250 kvm och vill ha hjälp med homestyling. Inga befintliga möbler i huset.
Heminredning i 1 rum i Stockholm
Privatperson
Hej , Önskar få offerter för heminredning av 1 rum i lägenhet. Belysning & ljusdesign, Färgsättning, Matta/gardiner, Möbler, Växter.
Homestyling inför försäljning i Solna
Företag
Hi, I have a nice apartment which I prepare to do some styling before selling, If you are interested, please get in contact with me with some projects you have done. From the link below, you can see how the apartment looks like right now Thanks. Best regards, Yi
Önskar få två gardinvåder uppsydda i Stockholm
Privatperson
Hej! Önskar få två gardinvåder uppsydda, 2 st à 2x3 meter med väckband upptill och tyngd nedtill. Gardinerna är i ull alt. polyester. Lägenheten finns på Kungsholmen i Stockholm. Önskar totalpris, vi tillhandahåller endast själva tyget, fingerkrok och gardinstång.
Heminredning i villa 190 kvm i Huddinge
Privatperson
Hej, Önskar ta in offerter för heminredning av en villa på 190 kvm. Hela huset.
Heminredning i bostadsrätt 95m2 i Göteborg
Privatperson
95kvm. Bostadsrätt i en villa. Behöver små inredningsdetaljer samt sängbord, matbord, soffbord, golvlampa, utemöbler och kanske någon sjysst fåtölj.
Hjälp med inredning i 40 kvm rum i Tyresö
Privatperson
Hjälp med möblering av vardagsrum soffa mm i villa. Det gäller endast 1 rum ca 44 kvm.
Homestyling till tom lgh 42 kvm i Solna
Privatperson
Tvåa 42 kvm lgh med balkong och öppen planlösning. Lägenheten står idag helt tom och däravs krävs det en omfattande homestyling.
Montage av frostfilm på fönster i Stockholm
Företag
Hej, Vi behöver hjälp med montage av frostfilm till invändigt fönsterparti. 6 st 650 x 1810 mm.
Homestyling av lgh inför försäljning i Stockholm
Privatperson
Homestyling av lägenhet inför försäljning
Rita upp planlösning & inreda i Göteborg
Privatperson
Inför kommande renovering där planlösning ska ändras så behöver jag hjälp med att rita upp den nya planlösningen och inreda med möbler för att se ifall det kommer bli bra eller inte.
1 bifogade filer
Homestyla radhus inför försäljning i Sollentuna
Privatperson
Hej, Jag ska sälja mitt radhus i Sollentuna och är intresserad av att få homestylning till detta. Radhuset är 127 kvm och är för närvarande tomt. Jag behöver att företaget som tar sig an detta uppdrag har tillgång till möbler och annan inredning.
Homestyling inför försäljning, 58m2 på Lidingö
Privatperson
Hej, Ska sälja min lägenhet och är intresserad av en mindre homestyling. Detta innebär textiler, belysning och någon/några enstaka möbler. Lägenheten är på 58 kvm och ligger på Lidingö. Stylingen behövs mellan 1/3 och 15/3 då fotografering och visning äger rum. Maila helst.
Homestyling vid försäljning i Solna
Privatperson
Since we are going to sell our apartment, we would like to have some advice/decoration package offer within homestyling. It's a 2 room apartment with french balcony, located on ground floor. Email or sms preferred.
Heminredning & Homestyling i 36 kvm lgh i Stockholm
Privatperson
Lägenhet 36 kvm Vasastan
Heminredning & Homestyling 44,5 kvm i Sollentuna
Privatperson
Hej, Önskar offert för 44.5 kvm 1.5 rok bostadsrätt
Homestyling inför försäljning 2 rok i Göteborg
Privatperson
Hej, jag har en 2:a på 45 kvm på Paradisgatan i Gamla Masthugget som jag ska sälja i mars. Glad om ni kan mejla mig en offert på homestyling inför denna försäljning. Önskar att ni stylar lägenheten någon gång den 2, 3 eller 4:e mars, beroende på vilket datum som passar er bäst. Jag flyttar ut...
5 bifogade filer
Heminredning i ny villa Värmdö
Privatperson
Nyinflyttade i villa med härligt ljus och utsikt, behöver hjälp med förslag till möblering mm i delar av huset för att utnyttja ljuset och utsikten på bästa sätt.
Homestyling av 42m2 lägenhet inför försäljning i Malmö
Privatperson
Hej, Jag önskar hjälp med homestaging för min farbrors lgh vid försäljning. Gäller en 1,5a, 42,5 kvm.
Klä om soffa i Lund
Privatperson
Gammal tvåsitssoffa med hög rygg och öronlappar som behöver ny klädsel. Trasig i fjädringen samt två lösa sittkuddar fyllda med fjädrar som också är trasiga. Ett av benen har lossnat. Önskar ungefärlig prisuppgift, mellan vilka summor kan det tänkas hamna?
Homestyling av tom 2a inför försäljning i Järfälla
Privatperson
Det gäller en helt tom 2a på 58kvm i Järfälla, är intresserad av ev olika paket och vart det landar på prismässigt ungefär? Samt att inredningen får stanna från forografering till visningen vilket borde vara runt 3v och att möblerna transporteras både till och bort från lägenheten. MvH Tommy
Hjälp med möblering & möbelförslag i Stockholm
Privatperson
Jag planerar att uppfatta mitt hem, 61 kvadratmeter. Två sovrum varav ett är ett barnrum. Vardagsrummet inrymmer öppenspus, soffa, matbord. Köket är litet med rymmer ett matbord för två. Köket kommer att totalrenoveras inom kort. En del möbler, lampor, tavlor (arv) kommer att behållas. Blandar g...
Heminredning & Homestyling 45 kvm i Sollentuna
Privatperson
45 kvm relativt nybyggd BR (från 2008). Ett rum + kök samt balkong. Intresserad av styling i mindre eller mellanskala, lägenheten är fullt möblerad men vi vill ha hjälp med "piff" i form av textilier, växter och mindre lampor och liknande.
Inredning av vardagsrum i Nacka
Privatperson
Inredning av vardagsrum. Önskar offert vad Inredningsförslag kommer att kosta. Bifoga referensbild tidigare jobb.