Förfrågningar

Offerta hjälper dig att hitta nya kunder och vi får ditt företag att växa. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor.
Fyll i en intresseanmälan så ringer vi upp dig för att berätta mer.

Visar de senaste 50 förfrågningarna
Aktiv just nu
Heminredning & Homestyling i 36 kvm lgh i Stockholm
Privatperson
Lägenhet 36 kvm Vasastan
Heminredning & Homestyling 44,5 kvm i Sollentuna
Privatperson
Hej, Önskar offert för 44.5 kvm 1.5 rok bostadsrätt
Homestyling inför försäljning 2 rok i Göteborg
Privatperson
Hej, jag har en 2:a på 45 kvm på Paradisgatan i Gamla Masthugget som jag ska sälja i mars. Glad om ni kan mejla mig en offert på homestyling inför denna försäljning. Önskar att ni stylar lägenheten någon gång den 2, 3 eller 4:e mars, beroende på vilket datum som passar er bäst. Jag flyttar ut...
5 bifogade filer
Heminredning i ny villa Värmdö
Privatperson
Nyinflyttade i villa med härligt ljus och utsikt, behöver hjälp med förslag till möblering mm i delar av huset för att utnyttja ljuset och utsikten på bästa sätt.
Homestyling av 42m2 lägenhet inför försäljning i Malmö
Privatperson
Hej, Jag önskar hjälp med homestaging för min farbrors lgh vid försäljning. Gäller en 1,5a, 42,5 kvm.
Klä om soffa i Lund
Privatperson
Gammal tvåsitssoffa med hög rygg och öronlappar som behöver ny klädsel. Trasig i fjädringen samt två lösa sittkuddar fyllda med fjädrar som också är trasiga. Ett av benen har lossnat. Önskar ungefärlig prisuppgift, mellan vilka summor kan det tänkas hamna?
Homestyling av tom 2a inför försäljning i Järfälla
Privatperson
Det gäller en helt tom 2a på 58kvm i Järfälla, är intresserad av ev olika paket och vart det landar på prismässigt ungefär? Samt att inredningen får stanna från forografering till visningen vilket borde vara runt 3v och att möblerna transporteras både till och bort från lägenheten. MvH Tommy
Hjälp med möblering & möbelförslag i Stockholm
Privatperson
Jag planerar att uppfatta mitt hem, 61 kvadratmeter. Två sovrum varav ett är ett barnrum. Vardagsrummet inrymmer öppenspus, soffa, matbord. Köket är litet med rymmer ett matbord för två. Köket kommer att totalrenoveras inom kort. En del möbler, lampor, tavlor (arv) kommer att behållas. Blandar g...
Heminredning & Homestyling 45 kvm i Sollentuna
Privatperson
45 kvm relativt nybyggd BR (från 2008). Ett rum + kök samt balkong. Intresserad av styling i mindre eller mellanskala, lägenheten är fullt möblerad men vi vill ha hjälp med "piff" i form av textilier, växter och mindre lampor och liknande.
Inredning av vardagsrum i Nacka
Privatperson
Inredning av vardagsrum. Önskar offert vad Inredningsförslag kommer att kosta. Bifoga referensbild tidigare jobb.
Homestyling inför försäljning 170 kvm i Stockholm
Byggherre/Entreprenör
Möblering och styling av lägenhet, ca 170 kvm i två plan, inför försäljning, troligtvis i mars månad. Lägenheten håller för tillfället på att renoveras från sitt befintliga skick källare/garage. Första våningen i markplan har hall, två sovrum, badrum och kök med öppen vardagsrumslösning, totalt 7...
Heminredning till en tom lgh 78,5 kvm i Lund
Privatperson
En lägenhet på 78,5 kvm. Alldeles tom.
Styling av lägenhet inför försäljning i Stockholm
Privatperson
Styling av lägenhet inför försäljning. Lägenhet på Kungsholmen, liten 2:a, 37,5kvm. De stora möblerna finns då lägenheten varit uthyrd under det senaste året, men nu inför försäljning behöver den stylas och piffas upp ordentligt.
5 bifogade filer
Hjälp med homestyling i Stockholm
Privatperson
jag vill ha hjälp med en mellan homestyling. Det är främst ett vardagsrum som skall stylas ( inkl möbler) samt tavlor mm i hela lägenheten.
Heminredning & Homestyling av 1rok, 42m2 i Sollentuna
Privatperson
Hej, jag önskar hjälp med heminredning och homestyling av min 1a på 42kvm (bottenvåning sollentuna). Rummet är idag ej möblerat. Jag önskar att detta ska ingå: - Belysning & ljusdesign, Färgsättning, Matta/gardiner, Möbler, Växter, Annat.
Konsultation av homestyling till nyköpt hus i Stockholm
Privatperson
Hej, Vi har precis köpt hus och är ute efter lite inredningstips och ideer till detta. Vi tänker att det mest rör sig om konsultation. Att någon kan komma ut och berätta vad som skulle passa bra och mindre bra i huset. Tänker att detta kanske är bäst vid timpris debitering? Mvh
Inredning till villa som håller på att byggas nu i Södertälje
Privatperson
184kvm tvåplansvilla nybyggd. Färgval golv inredningstips. Vi håller på att bygga villan nu och önskar hjälp med färgval, kök, badrum, inredning, möbler mm. Jag vet ungefär vad jag vill ha, men vill ha hjälp med vad som passar.
Heminredning & Homestyling för 155 kvm villa i Nykvarn
Privatperson
155kvm villa, 6 rum, objektet är tomt.
Homestyling inför försäljning 40 kvm i Stockholm
Privatperson
Behöver hjälp med en komplett home styling inför stundande lägenhetsförsäljning. Lägenheten är på 40 kvm och helt nyrenoverad och ombyggd till en mini-2:a. Huset är från 1907 och har kvar många tidstypsika detaljer. Stylingen ska förutom det vanliga även innefatta matgrupp, tv-bänk, soffbord, sän...
Tips & råd vind styling av övervåning i Mölndal
Privatperson
Mina föräldrar har planer på att designa om hela övervåningen i 2 våningsvillan, där de viktigaste rummen blir köket och vardagsrummen. Nu är det så att de behöver hjälp med någon som kan ge tips på hur man ska designa om vardagsrummet, med belysning och väggar, färg och tapet, även trappan ska...
Homestyla en lägenhet ca 45 kvm i Stockholm
Privatperson
Vi vill homestyla en lägenhet inför en försäljning. Lägenheten är en tvåa på 45 kvadratmeter och kommer att vara tom inför stylingen.
Homestyling inför försäljning av 3a i Nacka
Privatperson
Vi ska sälja en 3a i Nacka (Finnboda) och skulle behöva hjälp med magasinering och styling (allt från tips till hjälp att fixa grejer, beroende på pris). Vi har två små barn, så vi har nog lite grejer som måste temporärt magasineras tills vi flyttar.
Homestyling av 3 rok i Stockholm
Privatperson
90 kvm 3rum och kök homestyling/ inredningshjälp naturmaterial och neutrala färger kontakt per mail
Hjälp med att strukturera och utforma vår nya lägenhet i Stockholm
Privatperson
Hej, Vi behöver hjälp att strukturera och utforma vår nya lägenhet. Idéer på rumslösningar, köksplacering, utnyttjande av ytor, m.m. Vänligen kontakta mig.
5 bifogade filer
Heminredning i lägenhet ca 63 kvm i Stockholm
Privatperson
Hej Har en Lgh på 63 kvm 2.5 rom på söder helt ny renoverad behöver hjälp med val av möbler och placering.
Inreda & maximera yta för walkin closet, tvättstuga & kök i Järfälla
Privatperson
Jag har en walkin closet och tvättstuga som jag vill inreda och maximera användning av ytan samt göra om köket och se till att ytan används optimalt och maximalt.
5 bifogade filer
Heminredning & Homestyling i 4rok i Norrköping
Privatperson
Hej, Vi ska flytta till från 3 rok till 4 rok. Jag skulle vilja veta vad det kan kosta att få hjälp med tex att hänga upp tavlor mm.
Inredninghjälp sökes: villa 155 kvm i Stockholm
Privatperson
Hej, Villa från 1927 i Bromma på 155 kvm. Önskar inredningshjälp. Vänligen kontakta mig.
Homestyling inför försäljning 67 kvm i Solna
Privatperson
We have a 67kvm apartment at Mall of scandinavia, it is currently empty, we want to style it for selling
Homestyling i radhus i Stockholm
Privatperson
Hej! Vi är en barnfamilj med totalt 3 barn i åldrarna 4-6 år. Vi bor i ett radhus på 2 plan mycket öppna ytor på totalt 153 kvm, 3 sovrum ett stort allrum/ kök på undervåningen. Vi skulle verkligen behöva få tips/råd på hur vi som bäst uttnyttjar hemmet då vi bokstavligen svämmar över av leksaker...
Heminredning & Homestyling av 3rok i Lidingö
Privatperson
Hej, jag har flyttat ifrån en 1:a till en 3:a och behöver inreda den nya lägenhet. Kök, hall, vardagsrum osv dekorering samt nya möbler.
Homestyling av omöblerad 2:a i Sundbyberg
Privatperson
Min pojkvän och jag har blivit sambo och skall sälja hans förra lägenhet - en nyrenoverad och omöblerad bostadsrätt 2 rum och kök. Kaklat badrum, stambytt, trägolv och nyrenoverat kök med marmorskiva. Vi behöver en homestyling inför kommande visning.
Homestyling av lägenhet 25 kvm i Stockholm
Privatperson
Hej, Min bror ska sälja sin etta på Kungsholmen. Den är 25 kvm och en typiskt mörk lite stökig ungkarlslägenhet. Undrar vad det kostar ca att styla den inför kommande försäljning?
Heminredning i 63,5 kvm lgh i Stockholm
Privatperson
Vi bor i en tvårummare med öppen planlösning på 63.5 kvm. Vi skulle dels vilja bygga till ett litet rum samt få hjälp hur vi kan utnyttja alla ytor i lägenheten gällande såväl byggnation som möblering/inredning.
1 bifogade filer
Söker inredningsarkitekt i Nacka
Privatperson
På jakt efter en inredningsarkitekt som kan bistå med idé och plan för ombyggnad av vår lägenhet. Vi planerar att bygga ett extra rum samt i anslutning till detta bygga om/uppgradera kök. Hjälp med kontakter till duktiga hantverkare uppskattas också.
Inredning av ett hem, villa om 190m2 i Varberg
Privatperson
Hej, Behöver hjälp med att göra om inredningen i ett helt hem. En villa på 190 m2
Renovera/inreda hem om 52m2 på Gärdet
Privatperson
Hej! Jag och min kille bor i en 2:a på 52kvm på Gärdet. Vi har aldrig tid att göra lägenheten till ett mysigt hem eftersom att vi båda är bortresta mycket. Vi skulle gärna behöva hjälp att få det perfekta hemmet. Vi vill också slipa golvet och måla väggarna. Behålla en del möbler. soffa och...
Styling av kök, badrum & vardagsrum i Helsingborg
Privatperson
3 rok 73 kvm nyrenoverad - vitt - eventuellt bara styling i kök vardagsrum o badrum. Lägenheten är helt tom nu och ska säljas, tacksam för prisförslag för hela lägenheten o delar av den. Tar emot offert per mail. Kan nås på tel på kvällstid.
Inredning av cafe 150-200 kvm i Örnsköldsvik
Privatperson
Hej, Vi är några familjemedlemmar som vill starta ett café och eventuellt även bar i Örnsköldsvik. Vi har blivit inspirerade av Rain forest café i London och Amazon restaurang i Heron City i Stockholm och vill gärna ha något liknande. vi har dock många nya idéer. Vi vill att vår lilla stad ska...
Klä om 2 soffor & 3 puffar i Danderyd
Privatperson
Jag har två soffor gjorda på 50-talet + tre stycken "puffar" från slutet av 1800 talet som behöver kläs om. Sofforna är handbyggda med hästtagel i, armstödslösa en två sits+ en tre sits. DE behöver kläs om samt "bollstras" lite i sittkuddarna. Jag har hittat ett tyg som jag tror skulle passa, det...
5 bifogade filer
Klä om en Josef Frank fåtölj + pall i Stockholm
Privatperson
Josef Frank fåtölj med fristående pall omklädning , behöver ej underarbete.
Stylist sökes för samarbete i Stockholm
Privatperson
Jag söker en stylist för samarbeten och hjälp med olika projekt.
Homestyling för 76 kvm i Upplands Väsby
Privatperson
Homestyling Large. 76kvm Möbler, inredning
Helhetslösning & färgsättning i villa i Bjärred
Privatperson
70 tals villa med mörka listor, dörrar, fönster, kök. Olika golv på .v. Vi behöver hjälp att hitta en helhetslösning på renovering av hela huset och är intresserad av ett inspirationsmöte på 2 timmar Grovkök och badrum planerad renovering årsskiftet Färgsättning är vår stora fråga! Byte av enh...
3 bifogade filer
Homestyling i 3 rum i Stockholm
Privatperson
Vilken typ av bostad avser heminredningen? Lägenhet Hur många rum skall inredas? 3 Är rummen möblerade idag? Ja Vad önskar du ingå i inredningen? Belysning & ljusdesign, Färgsättning, Annat
Inredning i lägenhet ca 42 kvm i Stockholm
Privatperson
2 rum, 42m2. Hus från 2014. Vill även ha hjälp med någon möbel, belysning, prydnad etc. Lägenheten är sparsamt möblerad, inga tavlor finns.
Hjälp med att inreda 100 kvm i Stockholm
Privatperson
Vi ska måla om vår sekelskiftes 4a och Behöver hjälp att välja färg/färger. Vi behöver även hjälp med val av nya innerdörrar, lösningar för att "bygga in" eller "kamoflera" våra fula moderna element. vi skulle också behöva hjälp med belysningslösningar och andra tips om hur vi kan få ihop helhete...
Homestyling inför försäljning i Norra Djurgårdsstaden
Privatperson
Tom lägenhet (förutom en dubbelsäng), 2:a, 40 kvm i Norra Djurgårdsstaden skall stylas inför försäljning.
1 bifogade filer
Bäddsoffa med hål i, Huddinge
Privatperson
Jag har en snygg bäddsoffa med ett litet hål(nästan) i som jag skulle vilja ha det konststoppad - kan ni hjälpa mig med det? Tacksam för svar / Maj-lis Mogren
Homestyling inför visning i Haninge
Privatperson
Hej! Vill ha hjälp med homestyling inför visning. En nyrenoverad lägenhet på ca 63 kvm. Lägenheten är tom. Det finns säng o soffa. Vill ha hjälp så fort som möjligt. Lägenheten finns i Vendelsö Haninge.