Förfrågningar

Offerta hjälper dig att hitta nya kunder och vi får ditt företag att växa. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor.
Fyll i en intresseanmälan så ringer vi upp dig för att berätta mer.

Visar de senaste 13 förfrågningarna
Aktiv just nu
Bokslut åt AB i Spånga, Stockholm
user Företag
Hej, Önskar hjälp med bokslut åt AB. Mvh
Bokslut åt AB i Huddinge
user Företag
Har gjort löpande bokföring själv men behöver hjälp med bokslut. Bokslutet ska vara inne senast 2016-07-31
Bokslut åt AB i Göteborg
user Företag
Hej, Gör löpande bokföring själv men behöver en godkänd revisor som hjälper till med samt skriver under årsredovisningen.
Retroaktiv granskning / översikt av moms i Stockholm
user Företag
Vi behöver hjälp med retroaktiv granskning / översikt av gjord momsredovisning och framför allt upprätta årsredovisning från 2011 - 2015. Eftersom ovan redovisning har försummats så har detta lett till en sköntaxering som är till vår nackdel.
Bokslut för AB som inte startat än i Nacka
user Företag
Hej! Jag har startat ett aktiebolag som är inte aktiv än Vi kommer småningom i gång Men! har inte haft någon inkomst än Jag behöver hjälp med bokslut och hoppas kan samarbeta i framtiden också MVH
Bokslut åt företag i Ystad
user Företag
ZERVANT FÖRENKLAT ÅRS BOKSLUTS HJÄLP! Jag behöver hjälp med att snygga upp siffrorna i ZERVANT samt fylla i förenklad NE rapport till skattemyndigheten. Beräknad arbets tid upp till en full arbetsdag hos er eller på mitt kontor i Ystad.
3 bifogade filer
Bokslut till EF i Årsta, Stockholm
user Privatperson
Bokslut! Vilken bolagsform avser bokföringen? Enskild firma Är verifikaten för året gjorda? Delvis Vad är företagets huvudsakliga verksamhet? Fotografering Hur stor är omsättningen som ska bokföras? ca 300000 Hur många anställda har företaget? 1 Hur många år företaget har funnits? 6
Bokslut åt hemtjänstföretag i Hässelby, Stockholm
user Företag
Vi är ett hemtjänstföretag. som behöver hjälp med allt gällande våra papper, löner och under året göra om till AB.
Bokslut åt AB i Stockholm
user Företag
Relativt nystartat företag som behöver hjälp med bokslut samt bokföring för 2015 och framåt. Gäller 12 verifikat för 2015, samt hjälp framöver med löpande och bokslut. Dock önskas offert på bokföring av 2015 och bokslut i första hand. Önskar kontakt via mail först och främst pga är nuvarande...
Bokföring & bokslut åt enskild firma i Stockholm
user Privatperson
Jag har en enskild firma som jag drivit som hobby verksamhet i några år och nu behöver jag hjälp med bokföringen och bokslutet för 2015. Jag har väldigt få verifikationer per månad som behöver bokföras, som max uppåt 8 stycken. Eftersom jag inte är utbildad inom företagsekonomi vill jag ändå få...
Bokslut åt brf med 28 lgh i Gävle
user Bostadsrättsförening
Bostadsrättsförening, 28 lägenheter, styrelsearvoden. Behöver hjälp med att upprätta bokföringsorder för att avsluta året. Behöver hjälp med hur jag rättar diff vid avstämning och bokslutsdispositioner. Visma Förening. Kontaktas i första hand via mail.
Bokslut till aktiebolag i Djurhamn, Värmdö
user Företag
Hej, Bokföringen avser ett aktiebolag där verifikaten för året är delvis gjorda. 100 verifikat finns. Bokföringsprogram vi har använt oss av är Visma. Företagets verksamhet är inom städ och har funnits i två år med två anställda. Omsättningen som ska bokföras är 100000. Vänligen kontaka mig.
Bokslut & deklaration åt enskild firma i Linköping
user Privatperson
Önskar hjälp med bokslut samt deklaration i enskild firma, omsättning 60 tkr. Bokföring gjord i zervant.