Kundberättelse

”Vi blev utsedda till Offerta-ambassadörer!”

2023-09-27

Porträtt på Niklas Björkholm från Totalhus står på en gata en sommardag

”Jag tycker det är bra att jag kan välja vilka uppdrag jag vill ha”, berättar Niklas Björkholm, ägare till Totalhus i Sverige, som är verksamma i byggbranschen.

Totalhus i Sverige AB har funnits sedan 2012, men bolagets ägare, Niklas Björkholm har varit verksam i branschen i närmare 30 år. Niklas började sin bana som plattsättare och har successivt breddat sin kompetens.

- Totalhus gör allt inom byggnation, renovering och VVS. Vi gör ofta köks- och badrumsrenoveringar, om- eller tillbyggnader och till och med nyproduktion, berättar Niklas.

- Eftersom vi jobbar med allt inom renovering behöver inte kunden ringa runt och jaga andra leverantörer, det fixar jag. Jag har samarbeten med flera andra professionella hantverkare, allt för att kunden ska bli så nöjd som möjligt, fortsätter han.

Varför man ska välja Offerta

Niklas berättar att han valde Offerta tack vare den stora mängd uppdrag som han har fått, och för att kunderna är seriösa.

- Jag har testat flera andra offerttjänster, men där har det inte alls funnits lika många uppdrag. Dessutom är det mycket färre kunder som går in på Offerta för att ”fiska priser”. Som hantverkare är det slöseri när någon hör av sig bara för att fråga hur mycket det kostar att renovera ett badrum, eftersom jag behöver åka hem till kund och göra en rättvis bedömning innan jag vet vad som behöver göras och vad det kommer kosta.

På Offerta får kunderna lägga några minuter extra på att fylla i ett frågeformulär, så att leverantörerna vet mer om vad kunden vill ha.

- När jag får en mejlförfrågan som passar min verksamhet åker jag och träffar kunden för att kunna lämna ett prisförslag. Det tycker jag är en av de stora fördelarna med Offerta, menar Niklas som - sedan han valde att ansluta sitt företag till Offerta -har ökat både antalet jobbuppdrag och företagets omsättning.

- Jag tycker också det är bra att jag kan styra verksamheten själv genom att kunna välja vilka uppdrag jag vill ha.

Offerta-ambassadör

Samarbetet med Offerta har fungerat väldigt bra, och förra året besökte Niklas Stockholm för att bli utsedd till Offerta-ambassadör, en utmärkelse som ges till de mest betrodda företagen i leverantörskatalogen.

- Då var jag väldigt stolt! Det är bara de som har 100 procent nöjda kunder som blir utnämnda till ambassadörer.

För både kund och hantverkare

Det finns en hel uppsjö av sajter som liknar Offerta, men Niklas menar att Offerta utmärker sig genom att de fångar upp både kund och hantverkare.

- Redan när kunderna sätter sig vid datorn och googlar utmärker sig Offerta som seriösa, samtidigt som vi hantverkare inte blir nedringda av oseriösa kunder varje dag. Genom Offerta är det väldigt lätt att få seriösa kunder, summerar Niklas.

Ta första steget att ansluta dig till Offerta genom att skicka in en intresseanmälan.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.