Tips & guider

Servicefinder, Leadme, Brabyggare. Alternativen är många - varför ska du välja Offerta?

2023-05-30

Närbild på händer som håller i och jämför äpplen

Kanske har intresset för hemmapiffet aldrig varit så stort. Med fler privatpersoner som renoverar har antalet tjänsteföretag på marknaden ökat, och med det även marknadsplatserna! Idag är alternativen många och det är inte konstigt för statistiken säger att det är till de digitala telefonkatalogerna som privatpersonerna vänder sig:

illustration-list-check

91% letar efter företag & produkter online

illustration-list-check

75% köper produkter & tjänster online

illustration-list-check

77% läser omdömen online innan de väljer en tjänst

Du som funderar på att ansluta dig till en marknadsplats tänker alltså helt rätt. Men vilken ska du ansluta dig till för att säkra att ni ökar lönsamheten på era uppdrag och växer som företag? Här kommer 5 anledningar till att Offerta är svaret på era funderingar:

Offerta är Sveriges största tjänsteförmedlare

I över tio år har Offerta levererat uppdrag till företag och hjälpt dem växa, idag förmedlar vi över 80 000 uppdrag om året i mer än 140 branscher och det gör oss till Sveriges största tjänsteförmedlare. År 2020 utsåg dessutom IDG.se Offerta till Sveriges bästa jämförelsesajt för tjänster.

Alla förfrågningar kontrolleras

Vi har inte bara många uppdrag, utan också kvalitativa uppdrag. För att säkra att vi förmedlar kvalitativa uppdrag till våra anslutna företag granskas alla förfrågningar innan vi skickar dem vidare till dig.

Det mest utvecklade digitala verktyget på marknaden

För att våra företag ska lyckas krävs mer än bara förfrågningar. Efter att ha samarbetat med företag i så många år har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap kring vad som krävs för att du ska vinna uppdrag. Förutom att du kan ta del av leads kan du även skicka offerter, chatta med dina kunder, visa upp certifieringar, samla omdömen, recensioner och mycket mer.


"Jag frågar alltid kunderna varifrån de hört talas om oss, och jag upplever att de kunderna som anlitar oss via Offerta känner en trygghetskänsla av att vi har ett starkt varumärke som Offerta i ryggen" Monica - Nissis Professionella Tjänster

En egen success manager

Vi har ett helt team vars enda uppgift är att se till att du lyckas. När du går med i Offerta kan du alltså förvänta dig ett exceptionellt stöd i form av en egen Success Manager för att du ska få ut maximalt av vår tjänst. Din success manager guidar dig i Offertaverktyget och hjälper er med allt från att svara på uppdrag och organisera era kunder till att sätta upp en hemsida vid behov.

Hitta de perfekta uppdragen

Förfrågningarna som kommer in på Offerta är många, därför kan du enkelt filtrera exakt vilka uppdrag du är intresserad av och vill besvara. Filtreringen kan baseras på region, kategori, uppdragsstorlek och uppdragsgivare. På så sätt ökar du träffsäkerheten så att du nås av uppdragen du verkligen är ute efter och vill ha.Enligt våra företag är det en enorm lättnad att slippa jaga in nya kunder själva, men ändå kunna marknadsföra sig på ett modernt och effektivt sätt via oss. Skicka in en intresseanmälan och lägg dig ett steg före dina konkurrenter redan idag!

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.