Kundberättelse

”Målet är att vi under nästa år ska dubbla antalet anställda”

2023-09-18

Robert Hindorff Stockholms TakEntreprenad

För sju år sedan startade Robert Hindorff Stockholms TakEntreprenad med eget plåtslageri. Sedan dess har företaget haft fullt upp och nu tar han nästa steg i utvecklingen.

Robert Hindorff driver Stockholms TakEntreprenad sedan drygt sju år tillbaka. Företaget gör alla typer av takarbeten till privatpersoner, företag och föreningar runtom i Stor-Stockholm och har även ett eget plåtslageri. Robert beskriver sig som en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar.

Önskan om entreprenörskap

– Jag ville mer än bara gå som anställd med samma tider och samma jobb. Jag tycker om att göra olika saker och ta helhetsansvar, säger han.

Kort efter uppstarten av företaget hämtade Robert uppdrag via Offerta.

– Att gå med i Offerta är ett ypperligt sätt att komma igång med en nystartad mindre firma eftersom man slipper lägga ut en massa pengar på annonser. Det ger mycket mer pengar tillbaka än vad det satsas vilket är väldigt tacksamt, säger Robert och fortsätter:

– Sen är det så att jobb ger jobb. Har du fått ett uppdrag i ett villaområde så ger det tre nya jobb. Du syns ute på fältet, någon ser att du är på plats och du får på så sätt nya kunder.

Fördelarna med Offerta

Med Offerta får Stockholms TakEntreprenad ett jämnare arbetsflöde.

– Som nystartad firma med en till två anställda kanske du är så liten att du har att göra i tre månader men resten av året är det ont om jobb. Men med Offerta får du även de där extrajobben och då vågar du behålla några fler anställda under vinterhalvåret, säger Robert och fortsätter:

– Offerta gör att jag kan ligga på tre till fem fler anställda eftersom jag har ett jämnare flöde och mer kontroll över orderstocken. Det är lätt att reglera hur mycket jobb jag tar in. När det är mycket att göra behöver jag inte ta jobb och när det är lite mindre kan jag ta de förfrågningar som kommer in. Ett jämnare flöde av jobb ger en trygghet för både mig och mina medarbetare, säger han.

Framtidssatsningen

Robert tycker att det är utmanande och inspirerande att ha egen firma. Nu tar han nästa steg i utvecklingen och dubblar antalet anställda.

– Det är mycket att stå i. Varje dag är som en match som man vill vara med och vinna – allt ska flyta på så bra det bara kan, säger han och fortsätter:

– Målet är att vi under nästa år ska dubbla antalet anställda från nuvarande åtta till 15. Jobben finns och eftersom Offerta fortsätter att leverera så ska det vara möjligt.

Anslut ditt företag till Offerta

Skicka en intresseanmälan
Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.