Tips & guider

Omdömen och kvalitetsstämplar är det viktigaste för köparen

2023-09-18

Närbild på en person som håller i en stämpel, redo att verifiera certifikat på papper

En vanlig missuppfattning i många branscher är att priset är det viktigaste när kunden väljer företag. Folk vill inte betala för kvalitet, men ändå ha det bästa. Detta leder till att det dyker upp oseriösa aktörer på marknaden för att tillgodose dessa prisjägares önskan. Frågan är, håller det i längden?

Vikten av omdömen

Svaret är att det inte gör det. Dåligt utförda jobb måste göras om av ett proffs vilket leder till att det blir mer än dubbelt så dyrt för kunden i slutändan. Företag som inte kan utföra bra jobb får snabbt ett dåligt rykte och får svårt att överleva, speciellt i tider som dessa när kunder har så lätt att lämna omdömen online.

I en fungerande marknadsplats kommer det därför tillslut bara finnas en majoritet av både seriösa kunder och seriösa företag. När kunder kommer till oss för att leta företag är omdömen från andra kunder det viktigaste.

Efter att ha samlat in omdömen från kunder eller genom att publicera referensjobb och kvalitetsstämplar blir det lättare och lättare att vinna kunder. Att bara erbjuda låga priser räcker inte.

Så arbetar vi

Offerta arbetar endast med bra företag och bra förfrågningar. Vår tjänst är självsanerande och företag som inte håller måttet kommer tyvärr tillslut inte att kunna hänga med i konkurrensen. Dåliga förfrågningar från kunder med bristfällig information publiceras inte.

Håller du måttet och känner dig redo att ta nästa steg med ditt företag? Bra, lämna en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort för att berätta mer.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.