Kundberättelse

Nu får Admoveo tacka nej till kunder

2023-09-18

Porträtt på egenföretagaren Sofia från inredningsfirman Admoveo

Sofia hade alltid haft ett stort inredningsintresse och för ett år sen tog hon mod till sig och startade företaget Admoveo Design. Men den första tiden gick det ganska trögt, tills hon tog hjälp av Offerta.

Hur började det?

- Jag startade mitt företag för ca 1 år sedan. Jag har alltid tyckt det varit skoj med inredning och arkitektur och när jag var liten möblerade jag konstant om i mitt rum, och bytte rum med syskon och föräldrar. Jag arbetade 15 år med personalfrågor på diverse bolag men har alltid haft en längtan att jobba med inredning.

- Till slut tog jag mod till mig, skolade om till Diplomerad inredningskonsult och startade mitt eget bolag. De första månaderna arbetade jag med att skapa hemsida, instagramkonto etc. men jag marknadsförde mig inte i rätt kanaler. Sedan kom jag på att Offerta nog kunde hjälpa mig att nå ut till kunder. Sagt och gjort, efter jag tog kontakt med Offerta har jag nu fullt upp och har till och med behövt tacka nej till kunder, berättar Sofia.

Hur funkar Offerta?

Offerta är Sveriges största marknadsplats där tjänsteföretag och kunder kan hitta varandra. Att vara ansluten till Offerta innebär i sig en kvalitet- och trygghetsmarkör och alla företag kontrolleras innan de får ansluta sig. Kraven som ställs är att företaget är momsregistrerat, godkänt för F-skatt och att det inte finns några skulder hos Kronofogden. Men är det tillräckligt för att jobben ska börja trilla in?

Så blir ditt företag framgångsrikt på Offerta

Det som avgör om ditt företag blir valt av kunderna beror på hur väl du presenterar ditt företag och kommunicerar med kunderna. På Offerta finns en rad olika verktyg och funktioner som underlättar. Du får hjälp med att fixa en snygg profil med omdömen, referenser och kundcase där du även kan lägga till certifieringar och visa om ditt företag är anslutet till någon branschorganisation. På Offerta får du också en personlig rådgivare som stöttar och hjälper dig bli kundernas favorit.

- Anledningen till att Admoveo AB har lyckats så bra på Offerta är hennes engagemang och professionalism gentemot kund samt hennes kunskap i sin bransch. Hon har rätt inställning och kämpar för att vinna uppdrag, och det gör hon! Jag är otroligt stolt över att få ta del utav Sofias framgångsresa hos oss, säger Tara, företagsrådgivare på Offerta.

Är ditt företag nystartat, eller i behov av att nå fler kunder? Här kan du ansluta dig till Offerta och börja knyta nya kontakter redan idag.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.