Kundberättelse

Egenföretagaren Gino vann jobb för 320.000 på bara fyra månader - trots pandemi

2023-09-18

Behörig elektriker arbetar med uttag under renovering

Mitt i pandemin valde egenföretagaren Gino Hashim att storsatsa. Han ville få sitt elinstallationsföretag att växa och gick därför med i Offerta. Det visade sig snart vara ett klokt beslut – efter bara fyra månader hade han tjänat tillbaka investeringen tredubbelt.

Anslöt sig till Offerta

Redan i början av pandemin ökade svenskarnas renoveringsvilja markant. Trenden har hållit i sig sedan dess – och med den en stor efterfrågan på hantverkartjänster. Egenföretagaren Gino Hashim såg därför en möjlighet att storsatsa. Men för att växa måste man vinna fler uppdrag. I november 2020 anslöt han sitt företag Kraft Express AB till Offerta.

– Det som gjorde Offerta attraktivt för oss var bland annat enkelheten att komma i kontakt med kunder och möjligheten till att få en närmare inblick i deras förfrågan. Här fick vi samtidigt hjälp med att bygga upp vår företagsprofil för att maximera chanserna till fler kunder, säger Gino Hashim.

Passion och engagemang

Fyra månader senare hade Kraft Express vunnit jobb till ett totalt värde av över 326 000 kronor. Därmed var investeringen redan tredubbelt intjänad.

– Jag skulle definitivt säga att den största anledningen till vår framgång är den passion och det engagemang vi lägger på allt arbete vi utför. Vår personliga rådgivare på Offerta, Amanda, har även varit engagerad i vår verksamhet och gett oss så mycket tips som möjligt för att vi ska lyckas. Och det har verkligen fungerat, säger Gino Hashim.

Sveriges största marknadsplats

Offerta är Sveriges största marknadsplats för tjänsteföretag och kunder att hitta varandra. Att finnas här innebär i sig en kvalitet- och trygghetsmarkör. Alla företag kontrolleras innan de får ansluta sig till Offerta. Kraven som ställs är att företaget är momsregistrerat, godkänt för F-skatt och att det inte finns några skulder hos Kronofogden. Räcker då detta för att jobben ska trilla in? Nja, riktigt så enkelt är det inte.

Det som avgör om ditt företag blir valt av kunderna beror på hur väl du använder Offertas olika funktioner och verktyg. Här gäller det att nyttja marknadsplatsens fulla potential för att maxa möjligheten att vinna de jobb man vill ha. Detta låter nog krångligare än det är: alla anslutna företag får nämligen en personlig rådgivare som stöttar och hjälper till på vägen.

– Anledningen till att Kraft Express har lyckats så bra är deras starka driv, kompetenser och förståelse för tjänsten där de arbetar systematiskt med att kontakta och offerera kunder. De har rätt attityd och en fantastiskt positiv energi. De har förstått att man måste synas för att finnas – och det gör de, säger Amanda, företagsrådgivare på Offerta.

Är ditt företag nystartat, eller i behov av att nå fler kunder? Här kan du ansluta dig till Offerta och börja knyta nya kontakter redan idag.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.