Tips & guider

Jobba mindre och tjäna mer pengar

2023-09-18

Egenföretagare har semester och vilar i gräset

Låter det som en dröm? Det är det inte. Ett vanligt misstag många företagare gör är nämligen att säga ja till alla jobb som kommer in, oavsett var uppdragen är belägna. Resultatet blir ofta stor spridning på uppdragen och svårigheter att få ihop schemat när säsongerna blir ojämna och ett uppdrag ska utföras i Trelleborg och ett annat i Gällivare.

När det blir flängigt i schemat har det en direkt påverkan på ekonomin och lönsamheten i bolaget. Många timmar spenderas i bilen och mycket pengar läggs på bensin. Det är tid som du kunde ha arbetat - eller varit hemma - istället och det är inte svårt att räkna ut vad det innebär i det långa loppet.

Arbeta mer lokalt


Lösningen till detta är att arbeta lokalt på den plats man bor. Finns det inte tillräckligt med uppdrag där? Stämmer det, eller är det kanske bara du som inte hittat dem? Eller de som inte hittat till dig?

Det finns ingen som inte drar nytta av att anlita en lokal hantverkare. Därför ligger det i kundens intresse att hitta någon i sitt närområde precis som det ligger i ditt intresse att inte spendera flera timmar i bilkö varje vecka.

På Offerta kopplar vi ihop kund och företag med varandra på detta sätt och här kan du välja att bara bevaka och svara på uppdrag upp i det område du vill arbeta. Detta leder till både nöjda kunder och nöjda företag, helt enkelt. Och mer pengar i plånboken. Perfekt, va?

Bevaka uppdrag i din bransch och i ditt område helt kostnadsfritt! Skaffa ett kostnadsfritt bevakningskonto nu. Fyll i anmälan så hör vi av oss!

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.