Tips & guider

Digitala tjänster – inget för prisjägare

2023-05-30

Bild på schackspel visualiserar nyttig konkurrens bland företag

Den som inte letar efter kvalité har inget på en digital marknadsplats att göra, i alla fall inte Offertas marknadsplats. Det kan upplevas läskigt att ge sig in i en digital värld eftersom man inte vet vem man konkurrerar mot, men det vet vi. Vi har stenkoll på vem du konkurrerar mot och kan tala om att det handlar om en positiv konkurrens.

Därför är konkurrens viktigt

Rädslan för att konkurrera mot oseriösa firmor som bara erbjuder ett lågt pris kan vi berätta med en gång att den är onödig. Livet är mer rättvist hos Offerta än i riktiga världen eftersom de företag som är kassa får dåliga omdömen, inga kunder väljer dem och de utplånar sig själva.

Det är lättare att konkurrera med bra firmor eftersom man hela tiden tvingas höja kvalitén och då kommer utveckla sin egna tjänst till det bästa man kan bli. Dessutom passar olika sorters firmor bäst för olika sorters uppdrag, något vi med ett utvecklingsteam på ca 15 programmerare dagligen mappar.

Smakar det så kostar det

Offertas marknadsplats upplevs ibland som dyrast på marknaden, funderar du fortfarande på varför? Riktiga företag, riktiga kunder. När man slår ut det är vi dessutom billigare än alla andra eftersom avkastningen på er investering hos oss är garanterad med en resultatgaranti och långt mycket högre än hos våra konkurrenter.

Hör av dig till oss om du är nyfiken på att veta var ditt företag passar in i vår marknadsplats.

Känner du dig osäker? Då kan vi berätta att vi har en resultatgaranti. Vi garanterar dig nya kunder värda din investering och annars får du pengarna tillbaka. Du har med andra ord inget att förlora.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.