Tips & guider

Det är omöjligt för vårt företag

2023-05-30

Hund ser skeptisk ut

”Det kommer aldrig att gå – inte hos oss” är något vi ofta hör och många lever i föreställningen att hantverkarbranschen inte behöver bli digital. Ofta finns det en uppfattning om att verksamheten är så pass unik att den inte rent praktiskt skulle fungera på något annat sätt än idag.

Men att inte hålla jämna steg med sina redan digitala konkurrenterna innebär att man riskerar att få svårare att rekrytera, få in intäkter och spara pengar. Anledningar till att satsa digitalt är många och det viktigaste är att du som företagare inser hur mycket tid och pengar du kan få tillbaka. Den digitala revolutionen inom byggsektorn är här!

illustration-list-check

Att människor kollar upp företag de tänker anlita online är idag mer regel än undantag och något du måste ta hänsyn till oavsett hur mycket du använder internet själv.

illustration-list-check

Att hitta kunder via en offerttjänst kan vara extremt lönsamt, i synnerhet i jämförelse med traditionell annonsering på tex skyltar eller i tidningar.

illustration-list-check

Många av dina konkurrenter finns redan på Offerta vilket innebär att du förlorar en massa jobb på att inte vara med.

illustration-list-check

Medarbetarna ställer högre krav på mobila och digitala lösningar idag vilket innebär att de väljer bort dig som arbetsgivare som inte investerar i ny teknik.

illustration-list-check

Att komma igång behöver inte vara svårt, på Offerta får ni en dedikerad coach som hjälper er med allt ifrån teknikfrågor till att hjälpa er sätta upp en hemsida vid behov.

Så istället för att oroa sig för vad den nya tekniken “kan ställa till med”, så våga investera i digitala verktyg och underlätta för både dig själv och din personal.


Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.