Kundberättelse

”Vi har vuxit upp med Offerta”

2023-12-15

Ägaren till Byggest AB står framför grön bakgrund

Det var när grundaren Kamal själv renoverade det egna huset som han märkte att det var något med det som han verkligen gillade. Han hade alltid älskat att planera och mitt i renoveringen insåg han att det var det här han ville jobba med.

Så började det

– Jag gick en massa byggutbildningar inom VVS, el, våtutrymme och såg att det här passar mig för jag gillar att planera, det var min grej. Och sen att göra ett riktigt bra jobb och visa kunderna att det finns mer seriösa företag än dem tror.

Tidigare jobbade han som arbetsledare och projektledare på olika byggföretag innan han 2016 tog steget och grundade Byggest AB. Företaget gör i första hand inomhusrenoveringar och utför främst köks-och badrumsrenoveringar. I dag jobbar han som platsansvarig och kontrollerar att alla projekt går enligt planerna, att jobbet blir rätt utfört och följer branschreglerna.

Vikten av omdömen och behörigheter

I början var det svårt att få kontakt med kunderna och när han hörde talas om Offerta och kom på ett första möte kände han direkt att det fanns en vinning med att gå med.

– Allt verkade passa oss, så jag ville se vad samarbetet kunde leda till. Vi fick jobb, det blev 1, 2, 3 stycken sen mer och mer. Det är viktigt för oss när vi kommer till kunderna att de ser att det är ett seriöst företag. På Offerta kan man som företag bevisa att man har allting i ordning i och med att de kontrollerar allt. Kunderna ser våra omdömen, behörigheter, bilder och vad vi gjort innan. De ser vad vi är för typ av företag.

Då ska man vända sig till Offerta

Att visa att man är seriös är viktigt menar Kamal. Som egenföretagare har man mycket ansvar med egna anställda, med löner och man behöver se till att man har tillräckligt mycket jobb. Företaget som har egna rörmokare och plattsättare gör totalen själva.

– Vi har omsatt från 700 000 till 6 miljoner nu, vi växer otroligt, så jag rekommenderar det. Om du är en duktig snickare, målare, elektriker eller rörmokare spelar ingen roll. Om du vet vad du gör, om du är duktig på det du gör och har alla behörigheterna är det bara att vända dig till Offerta, du kommer lyckas som vi har gjort. Man måste leverera det man ska för att inte få dåliga omdömen, om man vill lyckas med det här. Vi har vuxit upp med Offerta kan man säga.

Planering i byggbranschen

En vanlig dag har Kamal fullt upp med kontroller och kundmöten för att företag ska rulla på innan han åker iväg för att träna ishockey med sonen.

– Vi har så kallade stegkontroller så där kontrollerar jag projekten som pågår och tittar tex så att alla som arbetar har rätt kläder, skyddsskor, verktyg och att allt material finns på plats. Jag gillar planering, i byggbranschen är det mycket som ligger i planeringen för att lyckas göra ett bra jobb i slutändan. Efter jobbet springer jag till min sons ishockey och vi åker skridskor och spelar. Han är bara 6 år och älskar det, när barnen älskar det blir jag mer intresserad av att vara med, jag tycker det är kul när barnen visar intresse för idrott eftersom jag själv är idrottare från början.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.