Tips & guider

5 anledningar till att gå med i Offerta

2023-09-18

företagare arbetar med Offerta-appen för att få fler kunder

Idag finns det en uppsjö av digitala marknadsplatser som förmedlar uppdrag till tjänsteföretag. I och med att branschen fortfarande är het är det inte konstigt att många vill ha sin del av kakan. Det är viktigare än någonsin hur ditt företag framställs och i vilka sammanhang det syns för att kunderna ska kunna avgöra om det går att lita på. Det ska vara enkelt att hitta och det ska kännas lätt att ta ett välinformerat beslut. Företag kommer till Offerta av olika anledningar, men ofta handlar det om man vill öka lönsamheten på sina uppdrag, växa som företag eller slippa långa resor till sina projekt.

Här är 5 anledningar till varför du ska gå med:

illustration-list-check

Vi vet vad vi pratar om

Offertas har, inte för att skryta men varit med längst och som erfarna spelare vet vi vad som krävs för att hitta kunder även när marknaden svajar. Genom stenhårda satsningar på digital tillväxt och förmågan att alltid ligga i framkant är vi idag Sveriges ledande och mest populära förmedlingstjänst för tjänsteföretag. Att ha en erfaren aktör i ryggen kan som småföretagare kan vara en trygg försäkring när kunderna ska hitta till ens firma för första gången.

illustration-list-check

Stor och stark måste vara snäll också

Offerta har sedan starten förmedlat över 630 000 uppdrag och kan därmed stoltsera med störst volym på förfrågningar! Genom åren har vi också samlat på oss mängder med data som gör att att vi kan attrahera rätt typ av kunder och förfrågningar. Men volym i all ära, vi granskar alla förfrågningar innan de når ditt företag – på så sätt kan vi leverera kvalitativa leads så att du slipper springa på onödiga bollar. Eftersom du numera har det mesta i telefonen har vi dessutom sett till att vår app är smidig, lätt att använda och gör det enkelt att komma i kontakt med kunderna direkt. En no-brainer helt enkelt.

illustration-list-check

Top-of-mind hos kunderna

Vi vill att du ska få marknadens allra bästa kunder. Tack vare våra starka marknadsföringsmuskler kan vi ständigt fånga kundernas intresse för sånt ditt företag kan hjälpa till med. Vi kan också stoltsera med en hög varumärkeskännedom vilket innebär att den dagen kunderna vill anlita ett tjänsteföretag så är det oss de tänker på och därigenom ditt företag.

illustration-list-check

Inte bara en hittatjänst

Många kunder tycker det är svårt att välja rätt tjänsteföretag när det finns massvis att välja på. Goda referenser och positiva omdömen blir allt viktigare och därför har vi bara validerade omdömen från kunder som faktiskt varit i kontakt med företagen. Genom att enbart erbjuda kontrollerade och seriösa företag en möjlighet att vara med så motverkar vi effektivt prisdumpning. På så sätt kan vi tillhandahålla en schysst tjänst där det är enkelt och tryggt för kunderna att välja rätt.

illustration-list-check

Vi lämnar dig inte i sticket

Till skillnad från andra bryr vi oss verkligen om våra anslutna företag och vårt primära mål är att du ska lyckas. Därför hjälper vi dig från start till mål, du får en egen företagscoach som bokstavligt talat blir din nya PT på jobbet. Förutom att guida dig i vårt verktyg får du hjälp med att bevaka och svara på uppdrag, få in omdömen, organisera dina kunder och skriva offerter. För den som vill hjälper vi också till med hemsida och logotyp, och bollar stora som små frågor över en kaffe.


Enligt våra företag är det en enorm lättnad att slippa jaga in nya kunder själva, men ändå kunna marknadsföra sig på ett modernt och effektivt sätt via oss. Skicka in en intresseanmälan och lägg dig ett steg före dina konkurrenter redan idag!


Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.