Z&S Bygg och Renovering AB logo

Z&S Bygg och Renovering AB

4.8 (4)
Z&S Bygg och Renovering AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Stevan Savic

+46760714540

Adress

Mimers Väg 2 Box 2008

14570 Norsborg

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Z&S Bygg och Renovering AB är ett byggföretag som utför renoveringsarbete, badrumsrenovering, ombyggnationer köksrenovering , målning och totalentreprenader.

Genom åren har vi genomfört många olika projekt och vi har en stor kunskap och erfarenhet. Vårt mål är att förvandla ditt våtutrymme till ett drömbadrum. Till vår hjälp har vi en kompetent och behörig skara hantverkare som ser till att hela projektet avlöper precis som det ska. Vi ser till att dina badrumsdrömmar blir förverkligade så att det finns en plats för trivsamma vardagsmorgnar liksom lyxiga spakvällar.

Hos oss går kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. Inget projekt är för litet eller för stort för oss. Vi har utfört många olika typer av badrumsrenoveringar köksrenoveringar i Stockholm med omnejd. Som kund är du alltid i fokus då vi arbetar för att förverkliga din vision. Oavsett vilken typ av våtutrymme du önskar ha som slutresultat så är det av största vikt att du väljer att använda dig av experter när du gör om ditt badrum. Vi har alla behöriga VVS-kompetenser på plats och vi ser till att alla delar av ditt projekt flyter på smidigt och lätt så att du kan inviga ditt nya badrum så snabbt som möjligt.

Som firma har vi varit verksamma som experter på badrumsrenovering köksrenovering under många år.. Vi hoppas förstås att även du ska bli en av många nöjda kunder. För oss är detta det ultimata målet. En nöjd och glad kund är vår främsta belöning och vårt arbete är inte slutfört förrän vi uppnått det målet.

Z&S Bygg och Renovering AB är mer än bara ett byggföretag. Vi hjälper våra kunder att finna bra lösningar för både funktion och design, alltifrån ritningar och materialval till färgsättningar och inredningsdetaljer.

På våran instagram profil ni kan följa våran arbete : zsbyggochrenovering

Vi har väl etablerade inköpskanaler dels i Sverige som gör att ni som kund kan få del av våra rabatter.

review-person
Yasmin
Total badrumsrenovering 6 kvm i Tumba, Botkyrka
2022-01-13

Mycket nöjd över arbetet dem utförde hos oss. Vi total renoverade hela vår lägenhet och blev över förväntat. Företaget är väldigt kompententa, trevliga och håller vad de lovar. Mycket god service och vi är väldigt nöjda över resultatet. Super att vi valde Z&S bygg. Rekommenderar varmt !

Svar från Z&S Bygg och Renovering AB
2022-01-13

Tack så jättemycket Yasmin :)

review-person
Mariana
Total badrumsrenovering 6 kvm i Segeltorp, Huddinge
2021-11-18

Amazing work, very good communication and good quality end results. I would recommend them for any home renovation needs!

Svar från Z&S Bygg och Renovering AB
2021-11-19

Thanks Mariana :)

review-person
Eva-Mari
Total badrumsrenovering i Sundbyberg
2021-03-18

Kan varmt rekommendera Z&S Bygg o renovering AB. Vi har haft en bra dialog hela vägen , Allt från att delat upp ansvaret på vem som handlar upp material, sätta tider , parat om detaljer i utformningen , till slutförande med betalningen och slut intyg. Extra pluspoäng får firman av mig när vi insåg att kommoden inte fick plats , och förslaget att flytta dörren ca 10 cm i sidled var den sista pusselbiten som fick en snygg helhet . Supersnyggt och proffsigt hantverk med sättning av kakel och klinkers.

review-person
Sofhia
Total Badrumsrenovering 5 kvm i Söderby, Haninge
2021-02-02

Jag är väldigt nöjd med Z&S bygg. Dem var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Fanns alltid på telefon om jag hade frågor. Fint resultat och jag är supernöjd med mitt badrum.

Svar från Z&S Bygg och Renovering AB
2021-02-25

Tack Sofhia ditt omdömen. Vi är glada att du är nöjd med våran arbete :)

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000