West Side Construction AB logo

West Side Construction AB

0 (0)
Kontaktperson

Carl

+46708201569

Adress

ÖGÄRDESVÄGEN 6 A

433 30 Göteborg

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

WEST SIDE CONSTRUCTION AB

West side construction AB är ett dynamiskt och pålitligt byggföretag som är dedikerat att leverera högkvalitativa byggtjänster till våra kunder. Vi är specialiserade på renoveringar, snickeri, målning, badrums renoveringar och plattsättningar.

Vår passion för hantverk och detaljorientering genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter att skapa hållbara och estetiskt tilltalande byggnader som inte bara uppfyller våra kunders behov och förväntningar utan också överträffar dem.

Vi erbjuder en komplett svit av byggtjänster, från planering och design till utförande och färdigställande. Vårt team består av erfarna yrkesmän som är dedikerade till att leverera överlägsen kvalitet och service i varje projekt vi tar oss an.

Vi är stolta över vår förmåga att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder, samarbetspartners och leverantörer. Vårt mål är att vara det föredragna valet för byggprojekt av alla storlekar och komplexitetsnivåer.

Med Westside construction kan du vara trygg i vetskapen om att ditt byggprojekt hanteras av professionella med en passion för excellens och en vilja att leverera resultat som håller över tid.

Kontakta oss idag för att diskutera dina byggbehov och hur vi kan hjälpa till att förverkliga dina visioner.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.