Welins Elektriska AB logo

Welins Elektriska AB

5 (1)
Kontaktperson

David Welin Berger

+46708204676

Adress

HAMNGATAN 3

185 31 VAXHOLM

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till Welins Elektriska AB, din pålitliga partner för professionella elinstallationer och elektrikertjänster. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa och säkra lösningar för både privatpersoner och företag.

Varför Välja Oss?

Säkerhet i Fokus: Vi sätter säkerheten först i varje projekt. Våra elektriker är certifierade och följer strikta säkerhetsprotokoll för att säkerställa att varje installation är säker och i enlighet med gällande regelverk.

Anpassade Lösningar: Vi förstår att varje kund har unika behov. Vi skräddarsyr våra tjänster för att möta dina specifika krav och leverera lösningar som passar just dig.

Effektivitet och Punktualitet: Vi är stolta över att ha effektivitet och punktualitet. Vi håller våra åtaganden och ser till att varje projekt slutförs i tid och inom budget.

Våra Tjänster:

Elinstallationer för bostäder och företag Renovering av elsystem Belysningsdesign och installation Service och underhåll av elanläggningar Energioptimering och gröna lösningar

Vi är redo att assistera dig genom varje steg av processen med kostnadsfri konsultation, transparenta priser och snabba svar. Med garanti på vårt arbete och ett dedikerat service team är vi redo att möta dina behov. Kontakta oss idag för säkra och effektiva elinstallationer.

review-person
Kerstin Elisabet Viola
Belysning i Upplands Väsby
2024-05-05

Arbetet gjordes redan efter en vecka till ett jämförelsevis humant pris med ett trevligt bemötande. Jag är jättenöjd!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

40 000 000

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2023-12-11
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.