W&B Shack AB logo

W&B Shack AB

4.9 (13)
W&B Shack AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Filip Horvat

+46739779767

Adress

DILIGENSVÄGEN 104 L1001

13148 NACKA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2021

W&B Shack AB har över 14 års erfarenhet inom totalentreprenad som erbjuder dig en helhetslösning för just din renovering.

Kvalitet i arbetet är det viktigaste för oss. Ett bra utfört projekt är ett projekt där alla parter blir nöjda. Därför är det viktigt för oss att innan projektets start, komma överens om vad som ska göras, inom vilket tidsplan det ska göras, och till vilket pris det ska göras. Vi jobbar alltid med skriftliga avtal.

Vi strävar efter att ge dig ett bra pris och samtidigt leverera bra kvalitet och nöjda kunder.

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver lösning på dina idéer, vi älskar utmaningar!

Arbetare hos oss har stora kunskaper och erfarenheter inom bygg branschen därför kan ni känna er trygga hos oss.

Vi har många kundreferenser, kontakta oss så skickar vi några av dem.

review-person
Robert
Rivning åt Brf i Enskede, Stockholm
2024-03-01

Bra pris och utförde som beställt.

review-person
Marcus
Dränering 12 lpm i Saltsjö-Duvnäs, Nacka
2023-12-02

Filip med team började med en omdränering på vår villa, som sedan växte till att inkludera murning, plattsättning, fasadrenovering och ”landscaping” av vår trädgård. Otroligt nöjda med resultatet! Allt gick snabbt, med hög kvalitet i material/utförande samt starkt detaljfokus. Filip var mycket lyhörd och flexibel under hela processen och var jättebra att bolla idéer med allteftersom jobbet framskred. Riktigt vass med grävaren, tar bra initiativ och drar sig inte från att rekommendera alternativa lösningar. Skulle anlita igen närsomhelst och kan varmt rekommendera.

review-person
Micael
Borttagning parkslide 60 kvm åt BRF i Årsta, Stockholm
2023-10-29

review-person
Per
Stensättning stödmur i Nacka
2023-06-15

review-person
Claire
Isolering åt BRF i Årsta, Stockholm
2023-01-27

Bra respons via mail. Tydlig info. Bra pris.

review-person
Nathalie
Stensättning 20-50kvm i Stockholm
2022-11-06

Vi blev jätte nöjda med arbetet som genomfördes . De höll tidsplanen och mycket bra på att återkoppla och svara på frågor.

review-person
Julia
Stensättning, Schaktarbete, Trädgårdsanläggning i Nacka
2022-10-13

Vi fick hjälp att fylla ut och jämna ut vår tomt samt anlägga en berså och annat grävjobb. Filip är väldigt pålitlig, punktlig och bra på att kommunicera! Vi var nya som beställare så jag rekommenderar att ni läser på innan ni tar hjälp med mått olika växter måste ha etc. Hans kollega jobbade var även han mycket duktig och trevlig! Han var flexibel när det kom till synpunkter och var schyst. Kan verkligen rekommendera att anlita dom!

review-person
Tom
Ombyggnation 8 kvm i Ingarö, Värmdö
2022-09-22

Vi är väldigt nöjda med jobbet som Filip och hans kollega utfört. De flyttade en yttervägg, bytte panel, la grunden för golv mm. Vi hade en otroligt bra kommunikation under byggtiden där Filip var väldigt lyhörd för våra önskemål och även kom med egna förbättringsförslag. Ett stort + är också hur välstädat de höll under byggtiden. De var ordning och reda varje dag när de gick hem. Vi kan starkt rekommendera detta företag och vi kommer garanterat att anlita dem för framtida projekt. Tom & Johanna Björklund

review-person
Helene
Schaktarbete 150 kvm i Saltsjö-Boo, Nacka
2022-05-05

Vi anlitade W&B Schack AB för uppfräschning av en grusad uppfart samt gångar runt garage och till huset. Arbetet bestod i att ta bort befintligt material och växtlighet, jämna till underlag och lägga på nytt gårdsingel. Vi är mycket nöjda med arbetet och kontakten vi hade med Filip innan och under arbetet. Rekommenderas.

review-person
Agnes
Lägga makadam & singel, Målning sockel 25 kvm i Spånga, Stockholm
2022-03-18

Vi anlitade W&B Schack AB för markläggningsarbete runt huset och blev mycket nöjda. Vi önskade få fler arbeten utförda under tidens gång, bland annat anläggning av större parkeringsplats, vilket också blev utfört med bästa resultat. Vi upplevde också att Filip kom med bra förslag och ideer, var mycket tillmötesgående och trevlig och utförde allt arbete med utmärkt resultat. Rekommenderas! Agnes Engren, Spånga

review-person
Lars
Fuktsäkring 5 kvm i Saltsjöbaden, Nacka
2021-09-14

Snabb kontakt med intresseanmälan, klar beskrivning av hur arbetet skulle utföras, korrekt och snabbt utförande. Mycket gott uppträdande. Rekommenderas.

review-person
Håkan
Stensättning 8 kvm i Saltsjöbaden, Nacka
2021-06-04

Jag ville få en yta belagd med natursten på min uteplats och fick in en bra offert från Filip Horvat på W&B Shack AB. Vi slöt ett avtal. Efteråt kom jag på att jag ville få resten av uteplatsen belagd med rullgräs. Ny offert från Filip inom någon timme och utökat avtal. Inom några dagar kom Filip med en medhjälpare, rätt sorts stenar och rullgräs och gjorde ett gediget jobb. Start på morgonen, klart på kvällen. Jag är mycket nöjd med min nya uteplats och har redan tillbringat åtskilliga timmar på den. Dessutom har Filip hört av sig och erbjudit sig att fixa eventuella skavanker, om det skulle dyka upp några. Toppen!

review-person
Sairamesh
Lägga gräs, Uteplats i Kista, Stockholm
2021-04-22

Amzing job. Very efficient and I am going to call him again for my front yard work.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.