Wallentin Fastighetsutveckling AB logo

Wallentin Fastighetsutveckling AB

5 (3)
Wallentin Fastighetsutveckling AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Axel Wallentin

+46727100909

Adress

HINSHOLMSGATAN 6

42677 Västra Frölunda

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Wafab - En erfaren och pålitlig snickerifirma som erbjuder skräddarsydda lösningar. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera högsta kvalitet och en personlig service. Kontakta oss för alla dina snickeribehov!

review-person
Ann
Bygge av altan 20 kvm i Kungsbacka
2023-07-24

Vid genomgången inför en offert kände vi att det fanns bra och säker kunskap om hur saker ska göras. Vi ville lägga en altan i sten på en tidigare gräsmatta med mycket lera i. Därtill skulle ett höj- och sänkbart glasräcke sättas upp. Detta ska stå emot vind när det blåser. Arbetet blev mycket gediget gjort med förnuftig säkerhets-tänk när det gällde att sätta upp glasräcken. Genomtänkta lösningar från början gjorde att arbetet förflöt på bra. Dessutom gjordes arbetet mycket "rent och snyggt" dvs minimal påverkan på gräsmattan runt om. Altanen är nu färdig och vi blev supernöjda.

review-person
Niklas
Mindre byggnationsuppdrag 1 kvm i Hindås, Härryda
2023-07-13

Bra gott att säga. Väl utfört arbete, ordningsam och sköter all kommunikation på ett ypperligt sätt. Rekommenderas starkt.

review-person
Agon
Montering av klätterställning i Partille
2023-03-17

Axel gav en tydlig offert, kom dagen efter klockan 7 på morgonen. Han arbetade tills det blev klart. Inga konstigheter eller krångel. Mycket kompetent och vet vad han sysslar med. Jag rekommenderar honom starkt och har redan involverat honom för andra uppdrag.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

If Skadeförsäkring AB

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1 000 000

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.