Husdesign Gruppen Sverige AB logo

Husdesign Gruppen Sverige AB

5 (1)
Kontaktperson

Sylwia Ploska

+46704990990

Adress

OLBERGAVÄGEN 15

734 92 Hallstahammar

Husdesign Gruppen Sverige AB är en framstående aktör inom bygg- och designbranschen. Vi specialiserar oss på att erbjuda högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för våra kunders unika behov och önskemål. Vårt team består av erfarna yrkesmän och designers som är dedikerade till att leverera resultat av högsta kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive arkitektonisk design, byggentreprenad och renoveringar Vårt mål är att skapa inspirerande och funktionella miljöer som både speglar våra kunders personliga stil och möter deras praktiska behov.

Med vår expertis, kreativitet och dedikation strävar vi alltid efter att leverera projekt i tid och inom budget. Vi tror på att etablera långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda enastående service och resultat som håller högsta standard.

Kontakta oss idag för att diskutera dina projektidéer och se hur Husdesign Gruppen Sverige AB kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett perfekt hem eller företagsmiljö.

review-person
Peter
Fasadarbeten 20 kvm i Surahammar
2023-09-17

Svarade rätt omgående på förfrågan och kom snabbt ut och tittade på objektet. Fick offert redan efter några dagar. Utförande av arbetet inget att klaga på, höll uppsatta tidsramar, bra utfört , bra städat. Kan rekommenderas..