Vi 3 Målar Sverige AB

Kimmo Ilvonen
Kontaktperson
Kimmo Ilvonen
070-744 54 05
Adress
Box 221
147 01  Tumba

Företagsbeskrivning

Vi har tillsammans över 30 års erfarenhet inom måleribranschen. Vi erbjuder alltid en personlig kontakt där kvalité och professionalism kommer i första led. Vi strävar efter att alltid vara snabba på att återkoppla och svara.

Ett seriöst måleriföretag!
Vi är anslutna med kollektivavtal, vilket vi ser som en självklarhet.

Vi har hjälpt både företag och privatpersoner där vi gjort allt från fasadmålningar till den enstaka väggen. Tapetsering är även något vi anser oss kunna utföra exeptionellt bra. Vi strävar alltid efter kundnöjdhet och hoppas på att få hjälpa även dig.

Ser fram emot att få höra av från dig!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Fasadmålning 163 kvm i Vega, Haninge

Snabb hjälp, trevlig personal, och proffsigt utförande.
Kan absolut rekommendera denna firma.

Målning 120 kvm i Stockholm

Bra och smidiga att ha att göra med. Målaren som var hos oss var mycket trevlig och körde verkligen på stenhårt för att klara deadline som var tight. Tiden blev knapp på slutet och för att slutföra jobbet innan helgen så missades lite detaljer kring lister. Påpekade detta och det var inget snack om att de skulle åtgärda och två dagar senare var de tillbaka och fixade till detaljerna. Bra bolag som rekommenderas!

Målning Invändigt 60 kvm i Älta, Nacka

Riktigt snyggt arbete, höll var de lovade, bra kommunikation.
Kommer och anlita dem igen.

Målning Invändigt 55 kvm i Stockholm

Gjorde ett enastående jobb! Dessutom var projektledaren alltid nåbar och väldigt samarbetsvillig. Överväger inget annat än att ge dem 5 stjärnor och rekommendera andra från att anlita dem!

Målning 50 kvm i Stockholm

Toppen! Bra kontakt, snabbt lämnande av offert, bra pris, flexibla med tillgång till lokalen som skulle målas samt väl utfört arbete.

Målning Utvändigt 165 kvm i Saltsjö-boo, Nacka

Tydlig offert, bra pris, bra arbete. Tyvärr kom offerten för snabbt så många detaljer saknades. Efter ett par iterationer blev den bra.

Arbete utfördes av ej svenskspråkiga (knappt engelskspråkiga) så kommunikation var inte helt lätt. Kvalitén var dock utmärkt och de höll tidsschemat utan problem.

Målning Invändigt 87 kvm i Hägersten, Stockholm

Jag och Kimmo bokade möte, han kom och kollade på vår lägenhet.
Sen skulle han lämna en offert, den kom aldrig.
Messade honom och påminde, kom aldrig något.
Hade vart schysst med ett svar, oavsett "ja" eller "nej".
Han är trevlig, men opålitlig. (I vårt fall)
Hej Shedrak,
Vi ber oerhört mycket om ursäkt för det inträffade! Det finns inga ursäkter, men tyvärr hamnade detta mellan stolarna på grund av hög arbetsbelastning. Vår ambition och krav är att alltid återkoppla till våra kunder som utlovat. Mvh Kimmo
Vi 3 Målar Sverige AB

2019-08-29


Målning Utvändigt av hus 250kvm i Sollentuna

Mycket smidiga att ha att göra med. Tydlig offert. Väl utfört arbete av trevliga målare!

Målning av samtliga rum i radhus 113 kvm i Täby

Mycket trevliga och bra kommunikation. De gjorde ett jätte snyggt jobb som dessutom blev klart före utsatt slutdatum.
Vi kan varmt rekommendera Vi 3 Målar.

Målning & spackling 50 kvm i Sollentuna

Snabb respons, utmärkt dialog och superbra arbete. Rekommenderas!
Tack för det fina omdömet! Hoppas ni trivs bra i nya lägenheten.
Vi 3 Målar Sverige AB

2019-04-15


Målning 120 kvm i Stockholm

Snabb respons, Kimmo kom och tittade redan samma eftermiddag och lämnade offert på kvällen. Jobbet gjordes snabbt och effektivt med ett mycket bra resultat. Trevliga målare som hörde av sig direkt till mig när det uppstod frågor. Mycket nöjd!
Tack för det fina omdömet Görel. Fantastiskt fin lägenhet som nu blev ytterligare ett snäpp finare med hjälp av färgen vi fick applicera på väggar, tak och snickerier. Allt gott!
Vi 3 Målar Sverige AB

2018-01-12


Målning 120kvm villa i Enskede, Stockholm

Tack för fint utfört jobb. Igen.
Tack själva Gösta.
Alltid fantastiskt roligt med återkommande kunder. Allt gott!
Vi 3 Målar Sverige AB

2018-01-12


Målning 110 kvm i Solna

Bra kommunikation och tillmötesgående under processen. Målningen bra i det stora hela. Några missar runt skarvar mellan dörrfoder och vägg, men accepterbart.
Tack för att vi fick äran att hjälpa er Stefan. Fantastiskt roligt med nöjda kunder. Det är det vi jobbar hårt för. Allt gott!
Vi 3 Målar Sverige AB

2018-01-12


Målning av 20st radhus åt brf Skarpnäck, Stockholm

Vi är en liten Brf som valde Vi Målar Sverigeför att måla om våra fasader (radhus). De gjorde ett väldigt bra jobb och arbetade effektivt. Hade vi synpunkter på deras arbete var de alltid snabba med svar och var lätta att samarbeta med. Jag kan rekommendera Vi Målar Sverige.
Stort tack för förtroendet Peter. Ett stort projekt som detta kräver god kommunikation från båda håll för att arbetet ska flyta på bra, vilket jag verkligen tycker vi har redan från första mötet. Nu har alla era 20 hus gott skydd på fasaden. Återigen stort tack för att vi fick äran att hjälpa er med detta.
Vi 3 Målar Sverige AB

2017-08-20


Målning ca 40-60m2 + ca 20st fönster i Danderyd

Målarna som var hos oss gjorde ett jättebra jobb! De skötte också maskering snyggt och bra, inget slabb. Även kommunikationen med arbetsledaren fungerade fint. Vi 'är nöjda och rekommenderar företaget.

Målning 95 kvm i Sollentuna

Från första samtalet var alla jag kom i kontakt med på företaget proffsiga och tillmötesgående. De gav ett bra och detaljerat kostnadsförslag som stämde med den slutliga fakturan. Resultatet är vi dessutom mycket nöjda med. Tak och väggar målades i en lägenhet om fyra till fem rum och arbetet var färdigt och avslutat inom den beräknade tiden. Jag kan varmt rekommendera företaget och skulle själv gärna använda det igen i framtiden.

Björn
Hej Björn.
Stort tack för det fina omdömet.
Det värmer verkligen att höra då vi jobbar väldigt hårt för att få våra kunder nöjda på alla fronter. Hoppas ni kommit på plats och trivs i er nya lägenhet.

Allt gott!
Vi 3 Målar Sverige AB

2017-04-11


Målning 90 kvm i Stockholm

Genomgående mycket positivt intryck av Vi Målar Sverige AB, Kimmo och hans team!
Arbetet utfört snyggt, professionellt och enligt utlovad tidplan samt till offererad kostnad. De är snabba på att återkoppla, enkla och proffsiga att samarbeta med. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Vi Målar Sverige!

Målning av 2 trapphus, tvättstuga & förråd åt brf i Lidingö

Allt funkade! Bra utfört, på rätt tid och med bra kommunikation!
Kan verkligen rekommenderas
Ann
Tack för ett fint omdöme Ann.
Det blev riktigt snyggt med dem färgval ni gjorde. Nu har ni två snygga och fräscha trapphus och vi tackar för att vi fick äran att hjälpa er med detta. Nu väntar vi bara in sommaren så vi kan avsluta med att måla förrådshuset.
//Vi målar
Vi 3 Målar Sverige AB

2017-02-28


Målning i lägenhet 80 kvm i Solna

Vi valde Vi Målar för att måla om samt spackla 4 rum och är väldigt nöjda. Vi Målar lämnade en tydlig offert hade jättebra kommunikation samt lösningsorienterade när småproblem uppstår. Rekommenderas!
Tack för det fina omdömet Anna.
Hoppas ni kommer stortrivas i er nya lägenhet.
Återigen tack för att ni valde oss som leverantör för er ommålning.
Allt gott!
//Vi Målar
Vi 3 Målar Sverige AB

2017-02-09


Målning & spackling 90m2 i Stockholm

Mycket nöjd med resultatet (spackling och målning av vindslägenhet på Södermalm inför försäljning).
Kom i tid, städade efter sig, snabba, enkla att ha att göra med!
Jag rekommenderar dem!

Målning Invändigt & Tapeter 69 kvm i Stockholm

Skickliga hantverkare, måna om ett upplägg som passade oss samt mycket trevligt bemötande med vår kontakt med Kimmo på Vi målar Sveeige. Tydlig offert som hölls, mycket god tillgänglighet. Supernöjda med resultatet av såväl målning som tapetsering. Kommer anlita igen vid behov! Kan varmt rekommenderas!

Målning 115 kvm i Hägersten, Stockholm

Jag behövde snabb hjälp med målning av väggar och tak i hela min nya lägenhet, en stor fyra, inför inflyttning och Vi Målar var väldigt bra att ha att göra med hela vägen. Hjälpsamma och tydliga vid första besöket med vad som behövde göras och hur jobbet skulle gå till, och dessutom kunde de starta omedelbart. Själva jobbet gjordes noggrant och proffsigt samt på kortare tid än utlovat. Kan varmt rekommendera Vi Målar för liknande uppdrag.

Målning 50 kvm i Bromma, Stockholm

Bra jobbat! On time, hard working, polite, did what you said you would do, and good quality. Tack!

Målning Invändigt & Tapeter 110 kvm i Hägersten

Vi fick tillgång till vår nya lägenhet precis under semestern och var oroliga att alla andra också var lediga, 24 timmar efter att vi lagt ut vår förfrågan på Offerta gav Kimmo på "Vi Målar Sverige AB" en offert till oss, vi upplevde det som ett rimligt pris, då Kimmo kunde utföra arbetet inom den närmsta tiden passade det oss perfekt. Trevlig bemötande och proffsigt utfört arbete på utsatt tid. Vi är mycket nöjda med resultatet, tack Kimmo med kollegor!

Susanna och Håkan

Måla trappuppgångar åt brf i Sundbyberg

Vi valde att måla om våra 5 st. trappuppgånger i vår bostadsrättsförening Brf Sparven 18. Arbetet flöt på bra och det blev riktigt fint. De är snabba på återkoppling och är väldigt flexibla. Våra medlemmar stördes inte av arbetet och jag rekommenderar denna firma för framtida uppdrag. Bra service och trevlig personal //Beatrice

Målning av tak i vardagsrum 20 kvm i Stockholm

Vi målar Sverige lämnade efter sig ett väldigt fint jobb och jag rekommenderar dom helt klart.

Invändig målning av 111 kvm i Stockholm

Super bra!! Bra och punktliga. Lysande service .

Målning Invändigt 69 kvm i Stockholm

Vi blev inte nöjda när målningen var klar men Kimmo svarade snabbt och var väldigt hjälpsam och åtgärdade det vi inte var nöjda med direkt. Nu är vi supernöjda! Rekommenderar!

Målning 56 kvm i Stockholm

Jag verkar ha varit i kontakt med ett helt annat företag baserat på resterande omdömen. 1) Långsamma/inga svar på mejl. 2) Dyker inte upp på avsatt tid när jag tagit ledigt från jobbet. Svarar sedan inte när man ringer för att sen komma med bortförklaringar och t.o.m. skylla på att kunden delar ansvaret... (ringer inte ens tillbaka utan får ett mejl istället. Positiva är att allt är dokumenterat). Förväntar bortförklaringar i ev. svar på detta. Riktigt toppföretag!
Hej Araz.
Tråkigt att läsa det du skriver och hur du upplever oss och det stämmer att jag missade mitt möte som var inbokat med dig. Och detta har jag bett om ursäkt för och förklarat varför det oturligt inträffade. Ett viktigt tillägg till detta är att vi redan varit hos dig en gång, lämnat anbud på det jobb du ville ha utfört men då valde du att inte återkoppla övht. Vi tar till oss av din kritik och försöker utveckla oss till det bättre.
Vi 3 Målar Sverige AB

2015-11-27


Målning 66 kvm i Stockholm

Duktiga och snabba målare, förutom hela lägenheten målande de även mästerligt om min säng. Kvalitetsstarkt material användes för allting. Plastade in alla möbler och städade.
Kimmo är väldigt tillmötesgående och lätt att göra affär med. Det märks att killarna kan sina saker.
Rekommenderas!

Målning Invändigt & Tapeter 72 kvm i Solna

Mycket nöjd med det måleri arbete som Vi Målar Sverige utfört i hela lägenheten. Inga spår kvar efter tidigare Hemma bio utrustning och även TV som suttit på väggarna. Snabb återkoppling och god vilja att alltid hitta lösningar! Jag är en nöjd kund!!

Målning lgh 75kvm i Stockholm

Utmärkt jobb. Mycket proffsigt och serviceinriktat bemötande. Rekommenderar gärna.

Målning 92kvm i Stockholm

Kimmo ger ett superproffsigt intryck, mkt seriös och bra att ha att göra med. Svarar snabbt på e-mail och SMS och mkt service minded. Målningen blev felfri, städningen efteråt är perfekt. Konkurrenskraftigt pris. Rekommenderar gärna och skulle gärna använda igen.
Tack för det fina omdömet Olov.
Hoppas ni kommer stortrivas i er nya fina lägenhet.

Allt väl.
Vi 3 Målar Sverige AB

2015-08-02


Ommålning av husfasad, 175m2 i Stockholm

Mycket trevligt och förtroendeingivande bemötande! Jobbet var väl utfört och de var effektiva. Jag rekommenderar definitivt ViMålar Sverige AB.
Tack för omdömet Sofia.
Lycka till med ert nya hus, nu har ni färg som kommer skydda det i många år framöver.
//Vi Målar .
Vi 3 Målar Sverige AB

2015-05-29


Målning av 75m2 i Stockholm

Jag använde Vi Målar Sverige för att måla om hela min lägenhet och jag är mycket nöjd med resultatet. De var snabbt på plats, gav en konkurrenskraftig offert, utförde jobbet inom uppgjord tidsram och resultatet blev jättebra. Jag kan rekommendera dem!
Tack för det fina omdömet Anna.
Hoppas du kommer trivas bra i din nya lägenhet!
//Vi Målar
Vi 3 Målar Sverige AB

2015-05-11


Målning i lägenhet ca 35 m2 i Solna

Fick väldigt snabb och smidig service av Vi Målar. På mindre än en vecka fick jag offert och jobbet var klart. Jag var bortrest medans dom målade och jag kom hem till en lägenhet där allt var klart, möbler tillbaka på sina platser och städat. Väldigt nöjd!

Målning & tapetsering 88 kvm i Huddinge

Vi Målar AB gjorde en total ommålning av vår 3-rummare från golv till tak. Det var ett nöje att ha att göra med dem, lätta att nå och fick uppdateringar på hur arbetet framskred. Även när problem uppstod var de tillmötesgående och löste dem på ett för oss smidigt sätt.

Ommålning av lägenhet om 40 kvm i Stockholm

Utmärkt utfört arbete och service på alla sätt och vis!

Målning/tapetsering & snickeriarbeten 57 m2 i Solna

Vi Målar Sverige AB målade om hela min lägenhet inför försäljning, de satte även upp nya luckor i köket, satte igen en dörr, satte dit trösklar som saknades, målade om alla dörrar samt målade alla snickerier. Och allt detta på 3,5 dagar, KORTARE tid än vad som först utlovats! :) jag blev verkligen SÅ nöjd, både med resultatet av arbetet och den bra kontakten jag hade med Kimmo som ledde arbetet. Kommer definitivt kontakta dem igen när något ska göras om och rekommenderar dem mer än gärna till både nära och kära och alla främlingar här på offerta.se! STORT TACK!
Tack för det fina omdömet Sofia.
Lycka till med försäljningen.
//Kimmo
Vi 3 Målar Sverige AB

2015-04-06


Målning av 50m2 i Stockholm

Med all den service man får, det blir svårt att hitta bättre i regionen.

Ommålning av ambassad i Stockholm

Professionella målare som omsorgsfullt täcker och maskerar. Lämnar ett mycket bra arbete efter sig.

Målning & tapetsering av 45m2 i Stockholm

En snabb respons på offertförfrågan för tapetsering av tre rum. Bra utfört arbete och proffsig hantering av ändring av arbetet pga lite ändrade förutsättningar. Extra plus för den exemplariska städning efter arbetet.

Målning i lägenhet ca 37 kvm i Nacka

VARNING FÖR VI MÅLAR!

Hej fick min lägenhet "ommålad" av detta företag, nu i efterhand med besiktningsman på plats och 2 andra firmor som inspekterade jobbet säger att jag tyvärr blev blåst.

Fick ett anbud på att spackla håligheter och fixa ojämnheter (tapetskarvar)
samt målning av lägenheten, tydligen fick jag betala två gånger så mycket som det normalt kostar att brespackla en hel lägenhet.
Sen skulle dom måla insidan av fönstrerna och skiter fullkomligen i att plocka bort sakerna som sitter fast på insidan.
(saker till persienerna)

Så nu har en annan firma varit på plats för att se till att lägenheten gick att sälja.

Sen när man försöker föra en dialog med Kimmo så börjar han gapa och skrika i telefonen.

Kommer posta bilder på diverse saker som är allt annat än proffsigt gjort.

ANLITA EJ DENNA FIRMA!
Hej Andreas.
Det är otroligt tråkigt att du upplever ett sådant missnöje som du beskriver. Det har verkligen blivit ett missförstånd kring vad du förväntat dig och vad vi lovat. Det som förbryllar mig trots allt är att du per mail (10 Januari) 3 dagar efter vi avslutat jobbet skriver:
"-Hej Kimmo, var i lägenheten idag och kollade, mycket nöjd med jobbet.
Har en invändning bara som jag tror du vill se.
Har du lust att ringa mig på måndag när du jobbar igen "

Denna invändning var en liten ojämn spackling på 1 vägg som vi kom och åtgärdade 2 dagar efter att vi mottagit ditt meddelande.
Efter detta har vi inte hört något från dig förrän du ringde mig 3 veckor senare och då påpekade att jobbet inte var korrekt utfört, att underarbetet inte var bra. Då med en väldigt aggressiv och hotful ton. Varpå jag försökte förklara att detta resultat du nu pratar om är inget vi utlovat utan vi har endast målat på dem gamla tapeterna precis som vi offererat. //Kimmo, Vi Målar
Vi 3 Målar Sverige AB

2015-03-02


Målning 117 kvm i Solna

Vi sökte en målare för att måla om en lägenhet på 117 kvm innan vi skulle flytta in. Det var ganska ont om tid, vi fick tillträde fredag morgon, och ville att målningen skulle vara klar måndag morgon.

Vi Målar gav ett professionellt intryck från första början. De var tydliga, flexibla och hjälpsamma, och de höll alltid utlovade tider. Själva arbetet var bra utfört, och vi kan varmt rekommendera Vi Målar till liknande arbeten.

Målning av bostad 59 kvm i Solna

Vi är jättenöjda! Bra pris. Ni har gjort ett fint arbete!
Tack!

Målning 2rok i lägenhet i Solna

Proffesionellt bemötande. Snabba och effektiva. En mycket nöjd kund, kan rekommendera Vi målar varmt!
Tack Åsa för att vi fick hjälpa dig med detta uppdrag och för den fina rekommendationen.
//Kimmo, Vi Målar
Vi 3 Målar Sverige AB

2015-02-02


Ommålning av lägenhet 41 m2 i Stockholm

Beställde ommålning av stora delar man min lägenhet inför försäljning. "Vi målar Sverige AB" genomförde ett välutfört arbete där man levererade enligt överenskommelse och tidsram.

Rekommenderar dem starkt inför kommande uppdrag.

Mvh E
Stort tack för den fina rekommendationen Ernest. Blev ett riktigt bra när vi fått på vit färg på alla väggar.
//Kimmo, Vi Målar
Vi 3 Målar Sverige AB

2015-02-02


Målning ca 47 m2 i Salem

Jättenöjda med arbetet! Inga problem med att komma och åtgärda ett par missar.
Mycket noggranna, proffsiga och trevliga hantverkare.
Vi kommer absolut anlita Vi Målar nästa gång behov finns!

Målning av lägenhet ca 69 kvm i Stockholm

Jag anlitade Kimmo och hans gubbar på Vi Målar Sverige AB för målning och förarbete av väggar i min lägenhet. Jag är mycket nöjd med det arbete som utfördes samt resultatet av målningen. Det gick fortare än avtalat att få jobbet färdigt och de kunde ställa upp på kort varsel och tight tidsram. Efter arbetet lämnades lägenheten städad och den fanns inget skräp för mig att behöva slänga.

Målning i lägenhet ca 70 kvm i Stockholm

Vi fick hjälp med spackling och målning av väggar och tak i lägenhet. Vi Målar var superbra, resultatet blev perfekt. Mycket smidiga att jobba med. Vi la till lite extra förfrågningar samma dag som dom började och det var inga problem att ordna och de höll tidsplanen ändå. Rekommenderas varmt!

Vägg & takmålning ca 50 kvm i Värmdö

Snabba, trevliga och duktiga målare. Trots att det var betydligt mer att göra än vad jag trodde så hann de med allt.
Plus att de verkligen gjorde det där lilla extra, som att exempelvis måla och bättra på färgen inuti min inbyggda garderob i hallen. Det uppskattade jag mycket.
Är supernöjd, absolut högsta betyg!
Trivs fantastiskt bra i min nya lägenhet.

Tack snälla!
Mvh My

Målning av ca 55 kvm i Stockholm

Jag är jättenöjd med Vi målar! Bra leverans, snabbt och till ett bra pris. Sen tycker jag kontakten med Kimmo och Co har varit kanon! Återkopplar och håller vad man lovar.

Tapetsering ca 15 kvm i Stockholm

Mycket nöjda. Väldigt professionelt.

Ommålning av lgh om 86m2 i Stockholm

Bra målat.
Förtroende givande kommunikation och process.
Duktiga och trevliga målare och administratörer.
Inget tjafs kring små fix som behövdes vid besiktningen.

De är lite dyrare men det tyckte vi var värt ett bra genomfört arbete.

Måla om lgh 83 m2 i Solna

Snabbt och bra jobbat. Mycket proffesionellt bemötande och utförande till ett bra pris.
Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ommålningen och tapetseringen av er nya lägenhet.
Vi 3 Målar Sverige AB

2014-06-30


Målning av ca 60m2 i Nacka

Mycket väl utfört jobb, bra bemötande och rimliga priser. Vad med kan man önska?
Vi tackar för det fina omdömet Kalle. Det är precis det vi sträva efter, bra utfört jobb till bra pris. Tack för att vi fick hjälpa till att måla om och tapetsera er nya lägenhet.
Vi 3 Målar Sverige AB

2014-06-30


Ommålning i lägenhet 126 m2 i Stockholm

Kimmo och sitt team av målare utförde ett fantastiskt bra arbete i vår lägenhet. De var alltid på plats som avtalat och fanns alltid tillgängliga för frågor och synpunkter. Arbetet utfördes professionellt och inom tidsramen som vi kommit överens om i början. Vi är väldigt nöjda med resultatet och skulle rekommendera dem till alla som behöver hjälp med målning!

//Henrik
Vi tackar för det fina omdömet Henrik. Hoppas ni trivs bra i er nya fina lägenhet.
Vi 3 Målar Sverige AB

2014-06-30


Målning & tapetsering i villa 180 m2 i Huddinge

Vi Målar Sverige hade en snäv tidplan som till början inte hade några problem att hålla. Dock missade de att använda våtrumsfärg för tak i badrum och detta fick de göra om efter påpekande från oss.

Slutresultatet blev inte alls som vi hade hade förväntat oss, det var färgstänk på golv och fönsterkarmar på flera ställen i huset och det var tom färgstänk på tapeten som de satte upp.

När de inte höll den snäva tidplanen var de svåra att komma i kontakt med och de uteblev från bokade möten.

Det finns många förbättringsområde för Vi Målar Sverige innan vi skulle rekommendera dem.
Hej Fredrik.
Vi tycker det är otorligt tråkigt att du inte är nöjd med det arbete som vi utfört.

Trots att vi skiljdes åt med en handskakning där vi var överens och du intygade att du var nöjd med arbetet vi utfört efter att vi reglerat bort 16 timmars jobb på slutfakturan för det färgstänk som uppstått på 3 olika ställen.

Vad gäller färgen i våtrummen så var det helt och hållet en miss från vår sida som reglerades omgående när det upptäcktes, vilket vi också gav kompensation på.

Du nämner även att vi inte höll den uppsatta tidsplan som fanns, detta förbryllar mig då konternueligt stämde av att vi höll planen. Enda gången vi inte gjorde det var efter julledigheterna då övervåningen inte var klar för att påbörja målningen. Men denna försening orskades inte av oss.

Vår ambition har hela tiden varit att få dig nöjd, vilket vi också trodde du var. Men vi tar till oss din feedback och lär oss av det.
Vi 3 Målar Sverige AB

2014-03-11


Målning av 2 rum, 28m2 i Huddinge

Professionella, noggranna, trevliga och snabba målare. Tack för jobbet denna gång!
Vi är jätte nöjda med resultatet.

Ommålning av ca 55 m2 i Stockholm

Jättenöjd med allt! Kimmo som var arbetsledare var alltid tillgänglig, trevlig och tillmötesgående. Peter som hade hand om utförandet var mycket kompetent.

Vi Målar höll den snäva tidplanen och var färdiga i tid vilket var väldigt viktigt för oss då vi skulle flytta in dagarna efter. Vi är mycket nöjda med slutresultatet.

Vi kan varmt rekommendera Vi Målar

Målning & Tapetsering ca 40 m2 i Stockholm

Bra i kontakt med kund och väl utfört arbete.
Fakturor och offerter kommer när dom ska. Är nöjd med det utförda arbetet.

Målning ca 63 kvm i Stockholm

Mycket proffsigt utfört. Bra råd kring färgval och tapeter och arbetet genomfördes med kort varsel och väldigt snabbt utan att det gick ut över kvalitén.

Målning av rum ca 25 kvm i Stockholm

Jag kan verkligen rekommerndera Vi Målar Sverige som gjorde ett snabbt och bra utfört jobb hos mig när det bara var en vecka kvar innan flyttbilen skulle komma,.
Jag valde att måla om 2 hela rum och en lång fondvägg i mitt vardagsrum och handmålat inne i garderober blev det också. Inga problem för dom.

Målning av lägenhet 92 kvm i Stockholm

Jag rekommenderar detta företag eftersom arbetade och slutade precis i tid, de är mycket ansvarsfulla.

Deras priset är billiga och gör ett bra jobb.

Rosa González

Målning ca 70 kvm i Stockholm

Jag tycker att firman Vi Målar var väldigt proffsiga och snabba med att ta kontskt med oss. Kimmo kom förbi samma kväll och tittade på väggarna och rent generellt fick jag en riktig bra service från Vi Målar.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Bergshamra - Tapetsering

Här fick vi bredspackla väggarna innan vi satte ny tapet i ett sovrum och kök.
Vi la också nytt golv i sovrummet. Allt som allt så tog arbetet 4 dagar.


Blandat från 2019

2019 har det varit full fart med både utomhusmålningar, fönstermålningar och invändiga uppdrag. Vi ser fram mot ett minst lika roligt och fartfyllt 2020.


Fasadmålning Norr Ängby

Här målade vi både fasad och sockel under sommaren 2015. Arbetet tog c:a 8 arbetsdagar från start till slut. Ett riktigt bra resultat som både vi och kund är nöjda med.


Fasadmålning Älta

Här målade vi ett hus samt tillhörande garage i Älta med akrylatfärg från Flügger. Arbetet tog drygt 10 arbetsdagar.
Fantastiskt fint hus som nu blev ännu finare.


Fönstermålning Alvik

Här målade vi fönster utvändigt i 4 fastigheter med totalt c:a 40 lägenheter och drygt 400 fönster. Ett omfattande projekt där vi hade hand om allt från start till mål.


Lägenhet Hammarby Sjöstad 100 kvm

Här fick vi äran att fräscha upp en riktit fin lägenhet i Hammarby Sjöstad. Vi målade om väggar och tak samt tapetsering. Kunden riktigt nöjd med utförandet.


Lägenhet i innerstan

I denna underbar lägenhet så gjorde vi verkligen en helhetsrenovering. Bort med alla tapeter för att sen bredspackla alla väggar. Vi målade även snickerier och tak. Vi låter bilderna tala för sig själva.


Målning av trapphus på Östermalm

Här fick vi i uppdrag att skrapa lös färg innan vi spacklade och målade hela taket. Här sprutmålade vi hela taket samt monterade microlite på vissa delar. Ett riktigt fint trapphus som nu är ännu finare enligt kunden.


Tapetsering blandat

Här är ett axplock av dem olika tapetseringsjobb vi genomfört under åren. Vi gör allt från den enkla väggen till den mest komplexa taktapetseringen. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt möte.


Who is Mr French Skeppsbron

Sommarens hetaste ställe enligt många. Vi fick äran att hjälpa till med att sätta färg på Mr French och denna fantastiska miljö som återfinns i hjärtat av Stockholm, närmare bestämt Tullhus 2 på Skeppsbron. Här har vi målat både in- och utvändigt. Tak, väggar och loungen.
Ett prestigefyllt jobb där kundens krav var höga på slutresultatet.

Åk gärna förbi denna fantastiska ställe så får ni själva uppleva resultatet.


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Säkra stenstaden AB*
Beloppsbegränsning: 20000000*
*Företagets egna uppgifter.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.