Trygga Hiss i Stockholm AB logo

Trygga Hiss i Stockholm AB

0 (0)
Kontaktperson

Lucas Strand

+4687989200

Adress

Sandsborgsvägen 50

12233 Enskede

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2012

Trygga Hiss är ett företag där personalen har mer än 25 års erfarenhet av service, reparationer och ombyggnation av hissar.

Vi har höga krav på våra tjänster och våra medarbetare som är omsorgsfullt handplockade för sin noggrannhet och servicekänsla. För oss är det viktigt att hålla en nära och personlig kontakt med våra kunder. Ett av våra största mål är att Ni som kund ska känna trygghet i Er kontakt med oss.

www.tryggahiss.se 08-798 92 00

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Installatörsföretagen
Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en del av Svenskt Näringsliv och har sina rötter i Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Installatörsföretagen representerar branschen för tekniska installationer och dess medlemsföretag är verksamma inom VVS, el- och teleteknik, kyla och teknisk isolering.

Svenska Elektriker förbundet
Svenska Elektriker förbundet

Svenska Elektrikerförbundet är ett fackförbund som organiserar Sveriges elektrikerKlassificering: Branschorganisation.