TrendPersonal Sverige Services AB logo

TrendPersonal Sverige Services AB

TrendPersonal Sverige Services AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Trendpersonal Sverige Services Ab

+46763184634

Adress

SVALGÅNGEN 11 LGH 1102

19141 Sollentuna

Välkommen till TrendPersonal Sverige Services AB!

Trend Personal Sverige Services AB med säte I Stockholm erbjuder en rad tjänster med fokus på att bemöta våra kunders behov. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag. Inget jobb är för stort eller litet.

Med vår långa erfarenhet i Städning är vi ett glatt företag som städar runt i Stockholm och erbjuder bland annat hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, fönsterputs, trappstädning, byggstädning och golvvård.

Det absolut viktigaste för oss är att underlätta vardagen för dig som kund så att du på bästa sätt hittar balans mellan jobb och fritid. Detta når vi genom att erbjuda utmärkt personlig service till ett bra pris. Med vår kompetenta personal har du inget att oroa dig över.

Välkommen att kontakta oss!

VÅR PERSONAL Vi anser att vår allra viktigaste resurs är vår utbildade personal och tror starkt på att hålla de anställda motiverade. Därför har vi kontinuerliga möten med samtliga anställda för att upprätthålla god kontakt.

UTBILDNING Alla våra anställda genomgår internutbildning hos oss med praktisk introduktion för att säkerställa att alla följer samma standard och rutiner. Därför får du alltid samma höga kvalité på utfört jobb oavsett vilken av våra anställda som hjälper dig.

KVALITETSPOLICY Det är viktigt att du som kund känner dig trygg och säker, därför erbjuder vi alltid alla våra kunder garanti på utfört jobb. Om du känner missnöje så åtgärdar vi detta inom 48 timmar.

FÖRSÄKRING

  • Både företaget och de anställda är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa.

  • Bolaget har också en ansvarsförsäkring värd 10 miljoner kronor

  • Personalförsäkringar via FORA – Vår personal är försäkrad ifall något skulle hända.