TN TINIX AB

Kontaktperson
Rada
073-629 48 86
Adress
Johannesfredsvägen 52 B
C/o Mihailovic
168 68  Bromma

Företagsbeskrivning

Välkommen till TN TINIX!

Vi är ett familjedrivet företag med hög flexibilitet, Stort engagemang och genuint kundfokus.

Vi har lätt att anpassa oss till kundens specifika önskemål.
Vi utför all typ av Trädgårdsarbete.
Tex. Marksten, Granit, Natursten. och Murning.

Vi murar även i Betong, Murblock och Sprängsten
Se gärna våra referensbilder från våra tidigare projekt

www.tinix.se

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Schaktarbete, Trädgårdsanläggning 265 kvm i Täby


Trädgårdsanläggning, Utgrävning & schaktarbete 900 kvm i Åkersberga, Österåker

Vi anlitade TN Tinix för totalentrepenad map trädgårdsanläggning av vår nybyggda fastighet. Det var ett stort uppdrag som omfattade konsultation/ projektering, terassering och skulptering av tomt, konstruktion av terasserade murar i två nivåer, anläggning av gång med stentrappa i olika nivåer, anläggning gräsmatta samt parkering mm. All personal visade stort engagemang, professionellt utförande och alltid ett trevligt, glatt bemötande mot oss som kunder. De delar av tomten där vi själva innan projektet inte kunde se hur vi skulle lösa gav TN Tinix oss professionell rådgivning och vägledning som nu gör att vi nu kommer kunna utnyttja hela tomten, där vi såg problem såg TN Tinix långsiktiga lösningar som vi kommer njuta länge av. För oss innebar projektet stort engagemang, kunnig personal, professionell vägledning, hög kvalitet på utförandet, transparant och öppen kommunikation under hela projektet hela tiden med oss som kund i fokus. Vi rekommenderar varmt TN Tinix.

Trädgårdsanläggning, Utgrävning och schaktarbete 170 kvm i Saltsjöbaden, Nacka

TN TINIX gjorde ett fantastiskt jobb hos oss. Från planering och estetisk rådgivning till genomförande och städning efter avslutat arbete. Kommunikationen sköttes ypperligt av främst Marco som höll ihop alla trådar med markarbetarna och Timothy the boss and genius ;-)

TN TINIX levde upp till alla utlovade förväntningar och vi skulle absolut anlita dem igen om vi har fler trädgårds-och tomtarbeten.

Murarbete, Schaktarbete i Sollentuna

Vi anlitade TN TINIX för att anorna en parkeringsplats på vår tomt. I arbetet ingick blandannat att riva och ersätta en mur som spruckit och var nära att rasa.
Under arbetet utökades projektet med stenläggning av två gångvägar som var ca 60 år gamla.
TN TINIX var mycket trevliga och tillmötesgående och kom med råd om både materialval och utformning av ytorna.
Arbetet utfördes målmedvetet sista veckan i november 2020 och man arbetade en del på övertid för att hinna klart innan snö och kyla kom. Arbetena var slutförda 20201128.
Vi är mycket nöjda.
Eva och Lars

Stensättning 170 kvm i Älvsjö, Stockholm

Tinix lade plattor på parkeringen och gångarna mellan husen hos vår brf. Tinix var snabba, noggranna och lösningsorienterade. Vi är supernöjda med resultatet - både fint och praktiskt!

Utgrävning och schaktarbete i Täby

Väldigt bra att ha och göra med! Måna om ett gott resultat, noggranna och lämnar inget åt slumpen!

Belysning, Stensättning, Utgrävning och schaktarbete 120 kvm i Vällingby, Stockholm

Supernöjd med TN TINIX.
-Bra approach
-God support
-Väldigt lyckat resultat
Kan definitivt rekommendera dom till andra.

Stensättning 100-200 kvm i Sollentuna

Vi är mycket nöjda med TN Tinix och arbetet med stenläggning (180 kvm) av uppfart, entrégång samt anläggning av gräsmatta. Arbetet har utförts effektivt, noggrant och professionellt. De kom med flera goda råd och förslag som vi anammat och det märks att de har stor erfarenhet av stenläggning. Arbetslaget håller rent och snygg på arbetsplatsen och har lämnat tomten i perfekt skick. Vi tycker att hela TN Tinixgänget var mycket trevliga och vi uppskattade att ha dem hos oss. Firman känns mycket pålitlig och det slutliga priset var helt i linje med lämnad offert. TN Tinix överträffade våra förväntningar och vi rekommenderar dem varmt.

Stensättning & uppröjning av träd och buskar 50-100kvm i Lidingö

Verkar professionella och lyhörda

Markarbete 900 kvm i Tumba, Botkyrka

Nöjd kund kan bara säga om det fanns mer än 5 tjärnor skulle inte tveka att ge denna företag underbar hjälpsamma har gjort misstag av min sida med efter det återgärde dom saker som dom inte ska ha med det att göra utan ett ord och utan en Ända krona extra det kallas för att få sin kunder nöjda upp till hundra tio procent.
Kommer aldrig att hitta bättre och god hjärtan som denna företag hur mycket än jag skriver finns inga ord för dom har vart som en familj jobbat från hela sitt hjärta på min tomt som är 1000 kvm som många företag bakade för kunna jobba med det var riktigt djungen med buskar kunde inte äns gå ner på baksida för att klippa gräset av buskar och stora träd och ojämn backe men dom kom på besök och derekt fick man höra hur dom brann för detta utmaningen för göra bästa trädgård som
Möjligt som många företag backade eller slog med höga summer för att jag ska backa kan inte beskriva dom med ord
REKOMENDRAS STARKT.

Utjämning & utfyllnad av uppfart & parkering 300 kvm i Täby

Jag är 100% nöjd från början till slut. De var alltid otroligt tillmötesgående. Jag skulle säga att de levererade långt över mina förväntningar.

Nästa markarbete blir definitivt med dem.
Tack så jättemycket Mikael.
Återkom gärna när det är dags med nya projekt.

Med vänlig hälsning
TN TINIX
Rada
TN TINIX AB

2019-01-08


Stensättning av 50-100kvm i Spånga, Stockholm

Mycket trevlig kontakt genom hela arbetet (från offerering till genomförande). Många som jobbar samtidigt gör att det inte tar så många dagar innan det är färdigt - det är smidigt. Hos mig var minst en på plats under hela arbetets gång som pratade engelska flytande. Det gjorde att vi kunde ta detaljbeslut på plats och allteftersom. Vi hade då en bra och konstruktiv dialog kring både funktion och estetik. Samtliga som jobbade kändes mycket kunniga på sitt område. Kändes mycket noggranna och måna om att det skulle bli bra. Vi är mkt nöjda och många som passerar förbi har kommenterat att resultatet blev väldigt bra - kul!

Anläggning för trädäck i Lidingö

Jobbet har inte startat än men initiala kontakten har varit bra.

Iordningställa en villatomt i Täby

Mycket professionella, kunniga och noggranna. Bra dialog och vi är jättenöjda med den grävning för häck och den stenläggning som de gjort åt oss!

Ansägga 45m stödmur & trappa i Sollentuna

Tipp topp! Supertydliga, smidiga och jättetrevliga. Väldigt tillmötesgående. De har även varit punktliga och gått från klarhet till klarhet.
TN TINIX AB

2018-07-09


Stensättning ca 35kvm i Vällingby, Stockholm

Snabba, noggranna och proffsiga. Väl utfört arbete med kvalitet!

Gräva & bortforsling av jord i Sollentuna

Snabbt och enlig ök.

Stensättning av 80-90kvm i Segeltorp, Huddinge

Bra kommunikation, riktigt snabbt och fint utförande. Kan verkligen rekommendera.

Stensättning 41 kvm i Hässelby, Stockholm

Vi är mer än nöjda med slutresultatet. Vi fick ett väldigt trevligt och proffigt bemötande från alla på det här företaget. Rekommenderas verkligen om du behöver hjälp med stenarbeten.

M.v.h
/Tommy i Hässelby villastad

Stensättning 100 kvm, gjuta platta 20 kvm, förlänga altan mm i Haninge

Jag fick en seriös känsla av TN Tinix från första början och det visade sig stämma. De utförde jobbet snabbt och smidigt med ett jättebra resultat. Jag är jättenöjd med allt från början till slut.
Tack Kristoffer.

Varma hälsningar från oss alla på TN TINIX.
TN TINIX AB

2017-09-10


Urgrävning samt bortkörning av befintlig mur i Tyresö

Jag är jättenöjd med arbetet. TN TINIX byggde en stödmur, samt plattsättning och bygge av trappor i betong hos mig. Kunniga, flitiga, ordningssamma - och de höll både tidplan och budget. Skulle inte tveka att använda dem igen!
Tack så jättemycket Anna.
Varma hälsningar från TN TINIX
TN TINIX AB

2017-09-10


Göra om garageuppfart, ca 100-150m2 i Järfälla

Vi anlitade TN TINIX för anläggning av uppfart och bygge av trappa runt ett garage. Arbetet var inte alls lätt och har inneburit en stor del okända punkter. Vi visste inte om marken och det som gömde sig därunder, men det var inget problem för detta lag.
Så duktiga folk som läste tomten och tog bort de "hinder" som fans, och lämnade ett "bygge" efter 9 dagar med ett fantastisk resultat, som vi aldrig hade haft fantasi till att föreställa os. Tack

Rusta upp tomt i Sundbyberg

Jag måste säga att vi är så nöjda med att vi valde TN TINIX.
Det engagemanget de lade ner på att få vår trädgård till fantastiskt fin. Även bemötande vid ändringar under loppets gång. De höll tidsplanen exeptionellt och vi fick statusuppdateringar med jämna mellanrum.
Nu även efter så har de varit förbi och kollat av om vi var nöjda!
Rekommenderar dem varmt till andra som vill ha en riktigt pålitlig samarbetspartner!

Dränering, plattläggning & gräsmatta i Vallentuna

Mitt hus är ett nytt byggt hus, och tomten var bara stenar och smuts. TN Tinix har omvandlat denna egendom till drömhuset vi trodde när vi byggde den. Buskar i gränserna, stenplattor runt huset, en mycket fin granit entree, gräsmata och en fantastik sten altan. De är verkligen professionella, dedikerade i varje liten detalj, och jag skriver detta för att rekommendera dem till andra människor, för det är inte lätt att hitta rätt företag att göra dessa jobb.

Stensättning 20-50 kvm i Hässelby, Stockholm

Duktiga, kommer med egna förslag och jobbade effektivt.

Markarbete 50m2 i Bromma, Stockholm

Vi fick hjälp med att flytta vår infart, bygga en mur i natursten samt flytta ett gammalt körsbärsträd. Det var ett mycket väl utfört arbete och ett riktigt bra slutresultat. Kan definitivt rekommendera andra att anlita TN TINIX! /Micke

bygga mur, borttagning av slipers samt en del trädgårdsarbete i Täby

Ett noggrant, proffsigt och trevligt företag som har överträffat våra förväntningar när det gäller stenläggning och murbygge! Erfarna hantverkare som gjort väldigt fina stenarbeten och varit oerhört lyhörda för våra önskemål. Vi har känt oss trygga genom hela processen och är mycket nöjda med resultatet. Vi anlitar gärna TN TINIX igen!
Hej Anna-Karin & Arne!

Vi tackar Er för trevligt bemötande och återkommer gärna tillbaka.

Med vänlig hälsning
TN TINIX
Rada

T
TN TINIX AB

2016-10-28


Stensättning ca 45m2 i Sundbyberg

Vi hade ett projekt som primärt innefattade stenläggning, murande och dränering och personalen på TINIX hade mycket god kompetens inom området. När projektet startade etablerade de snabbt arbetsplatsen och jobbade fokuserat med ett team tills det var klart. Utgångspunkten var ritningar vi gjort, men som löpande stämdes av och justerades baserat på råd och diskussion. Vi stötte på ett antal frågor vi inte planerat för - hantering av dränering, behov av utökning av omfattning, skräp som behövdes tas omhand - och allt löstes på ett bra sätt. I arbetet upplevde vi mycket hög fokus på att det skulle bli ett bra resultat, även när det innebar ett visst merjobb - det var något vi värderade mycket högt. Efter projektets färdigställande, stämde TINIX noga av att allt var enligt förväntan innan fakturering. Ett mycket komptenten och kundfokuserat team vi gärna jobbar igen med!
Hej Johanna & Erik!
Vi är mycket glada, att Ni är nöjda med vår arbete.
Ni har också bidragit till med, Er närvaro och snabba beslut.
Vi återkommer gärna till Er.

Med vänlig hälsning
TN TINIX
Rada
TN TINIX AB

2016-10-04


Byte av slipers & ca 25 kvm marksten i Järfälla

Jag är jättenöjd av resultatet av arbetet som TN Tinix utförde på vår tomt. Hög kompetens, effektivitet och bra bemötande! Det blev jättesnyggt.

Återställning av tomt efter dränering ca 145 kvm i Sollentuna

Bästa entreprenör vi någonsin anlitat! Vi ville återställa tomten efter dräneringen och dessutom ge fastigheten ett rejält lyft. Jobbets omfattning var ca. 180 kvm stensättning, ca 30 kvm murning, grindstolpar, kantstenar, grusning av gångar och andra större ytor på ca. 50 kvm, tomavjämning och ca. 430 kvm gräsutrullning, förberedelser för belysning, mm. Vi fick en mycket bra och detaljerad offert och dessutom var det prisvärt. Vi accepterade offerten och bestämde starttiden. Företaget etablerade sig på exakt avtalat tid och gjorde jobbet på det mest effektiva sätt vi någonsin upplevt. Perfekt planering med otrolig bra logistik, professionell ledarskap, bra ordning och reda, trevliga, flitiga och hänsynsfulla medarbetare. Hela jobbet gick på otroliga TVÅ VECKOR!!! Det blev fantastiskt! Vi ska definitivt anlita dom igen! Därmed vill vi ge våra allra bästa rekommendationer till framtida kunder!

Bygga mur & lägga marksten i Vendelsö, Haninge

Allting toppen - kommunikationen, utförandet, tidsåtgången och priset. Rekommenderar starkt.

Med vänlig hälsning,

Familjen Rosengren
Hej Familjen Rosengren!

Tack så jättemycket.

Med vänlig hälsning
TN TINIX
Rada
TN TINIX AB

2016-05-12


Stensättning ca 80 kvm i Järfälla

Vi är jättenöjda med TN Tinix arbete hos oss (stenläggning på garageuppfart samt framför trapp). Ordning och reda, de var kunniga. Arbetet gick snabbt. Vi kan starkt rekommendera TN Tinix.
Hej Birgitta & Anders!
Tack så jättemycket för det fina omdömen.
Mvh
TN TINIX
Rada
TN TINIX AB

2016-04-17


Markarbete,dränering & bygga mur i Nacka

Mycket bra entreprenör och jag ger mina allra bästa rekommendationer till framtida kunder, mycket gott val. Snabba, lyhörda och proffesionellt bemötande...under hela entreprenaden .

Stensättning i Upplands Väsby

Vi anlitade TN Tinix för stensättning av uteplats samt uppfart. Hela processen från offert till att arbetet var utfört gick väldigt smidigt och killarna som utförde jobbet gjorde det på ett snabbt och proffsigt sätt. Vi är helnöjda med resultatet och kan varmt rekommendera TN Tinix.

Bygge av stödmur 35lpm i Täby

Vi anlitade TN TINIX för bygge av stenmur i juni och resultatet blev mycket bra. De var punktliga och noggranna och skickliga hantverkare för bygge av stödmur av natursten. Vi ger dem våra bästa rekommendationer.
Tack så jätte mycket
TN TINIX AB

2015-08-10


Markarbete på 500m2 tomt i Huddinge

Dom har gjort ett jätte stort jobb hos oss med 5 olika murar plus trapp och marksten Vi är jätte nöjda. Vi fick tips av dom hur vi skulle göra och allt blev perfekt. Vi rekommenderar det företaget till 100 % Kan inte bli bättre
Tack så jätte mycket
TN TINIX AB

2015-08-10


Bygga mur & trappa i Stockholm

Anläggning av trädgård

Vi har ett nybyggt hus och därmed hade vi ingen trädgård alls.
TN Tinix hade en helhetssyn som vi tyckte var bra. De kunde hjälpa oss att skapa en hel trädgård. De lyssnade på våra ideer och gav oss goda råd på vägen utifrån sin erfarenhet.
Man schaktade och anlade gräsmatta, gjorde en stor stenläggning med grusade områden, byggde trappa i sten och murade murar. Man gjorde även en stor slänt med kattskallar i.
Killarna som arbetade hos oss var väldigt duktiga. De var snabba och nogranna, höll tiderna och var måna om att det skulle bli rätt. Vi var väldigt imponerade.
Vi är nöjda och kan rekommendera TN Tinix.

Johan och Maria

Upprätta stödmur, 40 lpm i Huddinge

Vi anlitade TN TINIX för att bygga en stödmur. Från offert till utfört arbete gick snabbt. De höll sin tidplan. Vi är supernöjda med deras kompetens och deras utförda arbete. Ett stort Tack!
Tack själv Veronica.
Mvh
TN TINIX
Rada
TN TINIX AB

2015-05-21


Anlägga baksida & långsida på tomt i Vallentuna

Vi fick hjälp med ändringar/anpassningar av vårt önskemål innan de började arbeta på plats– det är alltid en sak vad man drömmer om och en annan hur det ser ut i verkligheten.
Vi fick en offert med tydligt beskrivning och i god tid information att arbete dröjde till pga. väderlek.
När de arbetarna var på plats arbetade de noggrann och flitig. De var alltid punktliga på plats och lämnade platsen först när de var klart med hela arbetet och tog med allt arbetsmaterial och skräp som uppstod under byggprocessen.
Grannarna meddelade till oss att arbetarna var väldig lugna och jobbade koncentrerade samt hårda – inte som de känner till ’typiska byggarbetare’ som lyssnar på högt musik eller skrika över hela arbetsplatsen.

Till slut kan jag bara säga att arbete inte alls var lätt och inneburit en stor del okända punkter. Vi visste tyvärr inte heller om marken och det som gömde sig därunder. Tack för all ert arbete, vi ser verkligen fram att kunna njuta vår trädgård redan den här sommaren.
Tack så jätte mycket för omdömen av vårt arbete
MVH
TN TINIX / Rada
TN TINIX AB

2015-05-01


Byggnation av stenmur & stensättning i Huddinge

Vi valde TN TINIX för att de var de enda som kunde leverera en helhetslösning till allt arbete som vi skulle utföra. Allt från att gjuta en mur med pelare som vi ville ha klädd i granit, bygga ytterligare en mur i stenblock i terrassering, stenlägga hela framsidan ( ca 160 kvm ) samt slutligen ordna tomten med jord och gräs. Vi uppfattade totalpriset som väldigt rimligt med tanke på detta gigantiska projekt.
De som sedan utförde jobbet var väldigt duktiga och hantverksmässiga, kom alltid i tid och jobbade till sent på eftermiddagen. De var noga med att städa undan efter sig varje dag. Vi hade en fortlöpande kontakt med entrepenören under arbetets gång och det var inga problem att göra småjusteringar.
Jag kan varmt rekommendera detta företag och inget jobb verkar vara för stort för dem.
Hej Anders!
Tack för att du tog dig tid att skriva omdömen.
Vi är jätte glada, när våra kunder är nöjda.

MVH
Rada
TN TINIX AB

2015-04-01


Byta ut stödmur ca 30 m i Salem

Vi anlitade TN TINIX för att ersätta en 30 meter lång stödmur som bestod av trästockar/slipers och som hade börjat ruttna.

Vi fick offert på jobbet från TN TINIX och en annan firma. TN TINIX föreslog en sprängstensmur och visade bilder på liknande jobb de hade gjort. Vi blev förtjusta men trodde att det skulle bli för dyrt med tanke på antal arbetstimmar etc. Det visade sig dock att TN TINIX' offert med fast pris bara var hälften av den andra firmans, trots att den andra firman inte ens kunde erbjuda sprängstensmur som alternativ.

TN TINIX lämnade flera referenser kunder och vi besökte några av dessa kunder. De hade bara gott att säga.
Vi blev själva väldigt nöjda, framför allt med samarbetet, priset och resultatet. Tidplanen hölls, det blev inga obehagliga överraskningar under arbetets gång och resultatet blev över förväntan.

Vi imponerades av deras hantverksskicklighet och att de städade upp så snyggt efter att jobbet var klart. Vi rekommenderar med glädje TN TINIX.

Ta bort häck & byggnation av stenmur i Vendelsö

Pålitliga proffsiga i både kommunikation ochutförande. Rekommenderas varmt.
Tack så jätte mycket.
/Rada
TN TINIX AB

2014-09-19


Markarbete på garageuppfart i Stockholm

Mycket tillmötesgående och professionell personal. Jobbade både snabbt och effektivt med mkt bra kvalitet. Kan verkligen rekommendera TN TINIX för denna typ av arbete.
Hej Magnus!
Det var ett nöje att jobba hos Er.
Tack för att du tog dig tid, att skriva omdömen.
mvh
Rada
TN TINIX AB

2014-07-06


Trädgårdsarbete 350 m2 i Tyresö

Mkt nöjd med resultatet av byggd mur i vår trädgård. Ett företag där man värdesätter att kunden blir nöjd, kunniga, arbetsvilliga och noggranna. Kan verkligen rekommendera!

Cornelia, Tyresö

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Altan

Altanjobb


Garage

Garage/Carport & attefallshus


Sten & betongmur

.


Stenläggning

.


Stenläggning

.


Stenmurar

.


Trappor

Stentrappor


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: IF*
Beloppsbegränsning: 10 000 000 kr*
*Företagets egna uppgifter.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.